Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη υπεράνω παράδοσης

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση και πλέον μειώθηκαν οι αποστάσεις στην βαθμολογία.

Το γκολ του Χρήστου Τζιώρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκρινε τελικά το ντέρμπι του Βόλου στην έδρα του Ολυμπιακού. Ενός ντέρμπι που είχε την συνταγή όλων των παραδοσιακών αναμετρήσεων, εκτός από την συνέχιση της παράδοσης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σε 17 ματς στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, η Νίκη δεν είχε φύγει ποτέ με ψηλά το κεφάλι και το κατάφερε για πρώτη φορά με το γκολ του Τζιώρα που εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Ανιέτε, «χόρεψε» τον Κριστομπάλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.

Οι «κυανόλευκοι» πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος στην Κέρκυρα δέχθηκε πίεση από την ομάδα του Ιονίου, αλλά πήρε τη νίκη. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη Νίκη Βόλου που είχε μόλις μια τελική προσπάθεια στην εστία και τις μισές τελικές στο ματς (16-8). Από τους ήρωες της αναμέτρησης ήταν ο Αποστολίδης που έσωσε πάρα πολλές φορές την εστία του και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν διάφορα... περίεργα, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για τις «κράμπες» και τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου και τους φιλοξενούμενους να δέχονται καπνογόνα και στο τέλος την είσοδο οπαδών που τους έστειλε για κάποια λεπτά στην καπαπακτή για να επιστρέψουν και να τελειώσει το παιχνίδι.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν εκ νέου συγκάτοικο την Κέρκυρα στην πρώτη θέση, ενώ η Νίκη κάλυψε το χαμένο έδαφος της ήττας από τον Αιγινιακό και έδειξε ότι διαχειρίστησε σωστά το αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ (78' Ιωάννου), Καπετάνος (43' Κατσίκης), Δεινόπαπας (69' Μόνχε), Μπρέσκα, Γκούρμα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (84' Μπακάλης), Πινιέιρο, Ρεπετσάς, Μανουσάκης (72' Μπιτσάκος), Ακασού, Ισαάκ (80' Ρονκάτο), Ανιέτε, Σοϊλέδης, Τζιώρας.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 13 Απρίλιος 2014 23:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep