Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αιγινιακός... non stop!

Ο Αιγινιακός επικράτησε 1-0 του Φωστήρα με γκολ του Κουτσοσπύρου, πήρε τη δεύτερη νίκη του και πηγαίνει βήμα βήμα στα play off.

Με περισσότερο άγχος από ότι στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, ο Αιγινιακός έκανε τις φάσεις, είχε 19 τελικές προσπάθειες και πήρε την ουσία των τριών βαθμών με το γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φωστήρας για ακόμη ένα ματς αγωνίστηκε με αρκετά κλειστή άμυνα και λίγες αντεπιθέσεις, ενώ για δεύτερο ματς έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ζιαμπάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

H ομάδα της Κατερίνης έπιασε καλή απόδοση, γύρισε σωστά την μπάλα και είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μανζάνο που δημιούργησε πάρα πολλούς κινδύνους για την άμυνα του Φονέα, αν και το γκολ ήρθε από πάρα πολύ ωραία πάσα του Χατζή στον κενό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» μετά το 1-0 και με παίκτη λιγότερο δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη άμυνα, αλλά περιόρισαν το σκορ στο 1-0.

Έτσι, ο Αιγινιακός βρέθηκε - έστω προσωρινά - στην 3η θέση μόνος με 6 πόντους, ενώ ο Φωστήρας είναι πλέον η μόνη ομάδα των μπαράζ χωρίς πόντο, καθώς ενώ ήταν αήττητος μέσα στο 2014 έχει γνωρίσει δύο διαδοχικές ήττες. Στα 14 ματς έφτασε αισίως το αήττητο σερί των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (77' Πέντα), Μανζάνο (89' Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Γκίνο (85' Γ. Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58' Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής, Σιαμέτης (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 13 Απρίλιος 2014 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep