Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκληρό καρύδι η Καλλιθέα

Ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα, λίγο έλειψε τη μεγάλη ανατροπή (2-2) με τον Φωκικό.

Ο Φωκικός έδωσε το πρώτο ματς για το πρωτάθλημα στο δημοτικό γήπεδο Ιτέας απέναντι στην Καλλιθέα και όλα έδειχναν ότι θα είχε εύκολο έργο... Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Γουόρντεν στο 43' και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Φράγκος είχε δοκάρι. Ο τελευταίος, μάλιστα, στο 51' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Άμφισσας... Ωστόσο, ο τραυματισμός του Σιμονιάν προκάλεσε αναταραχή στα μετόπισθεν και σήμανε την αντεπίθεση της Καλλιθέας.

Στο 71' ο Καραλής με εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 και στο 75' ο Ατματσίδης με κεφαλιά ισοφάρισε! Σημειώνεται ότι αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 82' αποβλήθηκε ο Γουόρντεν και στο 84' ο Ατματσίδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Άλλα, Σιμονιάν (52' λ.τρ. Πολυχρονάκης), Θέος, Γουόρντεν, Σκαρίμπας, Άλβαρεζ, Ράντι (86' Τζέκος), Φράγκος (75' Κωτσόκολος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Mουτσαφίδης, Παγώνης, Kαλαμιώτης, Φερέιρα, Xριστοφιλέας, Kατσικογιάννης (54' Καραλής), Εμβέλε (90' Σταύρου), Ατματσίδης, Πούλγκα, Χαϊκάλης.

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep