Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγχωτικό, αλλά τρίποντο

Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στα Γιαννιτσά και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ιονίου είχε την υπεροχή σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Γιαννιτσών νωρίτερα, αλλά τελικά έπρεπε να φτάσει στο 71ο λεπτό για να "ξεκλειδώσει" την άμυνα της ο Γκόμεζ έπειτα από ωραία σέντρα του Κουτσόπουλου.

Η Αναγέννηση κράτησε καλά στην άμυνα, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε κάποιες φάσεις για να σημειώσει γκολ, αλλά δεν το κατάφερε. Οι παίκτες της κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν μέχρι το τελευταίο 20λεπτο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ναγιάρ, Σουάνης (82' Γυφτόκωστας), Καραδέμητρος (56' Ανδρεόπουλος), Γκόμεζ, Κόντος, Μπαλντοβαλίεφ, Σίμιτς 70' Βλάχος), Κουτσόπουλος.

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας, Στεργίδης (84' Σιδηρόπουλος), Γιανκούλιτσα, Καράμπελας (73' Φοκά), Ιβανίδης, Μπαξεβάνος (88' Καρτάλ), Εμπάργκα, Μοσχάκης.

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep