Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τη... χόρεψε στο δεύτερο

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε και έριξε τέσσερα στην Γλυφάδα, της οποίας επικράτησε με 4-1 στο ΕΑΚ.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος. Έχασε αρκετές ευκαιρίες και ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 19’ με τον Σμυρλή. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 30’ με γκολ πέναλτι του Ολίσε. Έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, είχαν υπομονή και έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ με τον Μπρέσκα στο 51’. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είχε στείλει νωρίτερα, στο 39', την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Η Γλυφάδα κουράστηκε, ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το 60’ ανέβασε στροφές και μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ. Αρχικά με τον Κατσίκη στο 83’ έκανε το 3-1 και ολοκλήρωσε στο 88’ με σουτ του Γιενγκά.

Ο Τζιέουα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 84’ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μέσα σε 12 δευτερόλεπτα. Είναι η πιο γρήγορη αποβολή.

Οι συνθέσεις: Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Ολίσε (57' Πινδώνης), Μπρέσκα, Κατσίκης (87’ Δεινόπαπας), Ακόστα (69' Γιενγκά), Γκούρμα. 

ΓΛΥΦΑΔΑ: Φερνάντες, Ντε Σόουζα, Δημακάκος (54' Γαλανόπουλος), Νατσούρας, Πικόν (82' Τζιεούα), Καμινιώτης, Γκέζος, Πορτίγια, Ευσταθίου, Σονγκό, Σμυρλής (69' Μουστάκης).

 

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep