Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξέφυγε με… ανατροπή

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Φωκικού και αύξησε τη διαφορά από την 4η θέση στους επτά πόντους.

«Διπλό» απευθείας ανόδου πανηγύρισε στην Άμφισσα ο Απόλλων Σμύρνης και… άλωσε την έδρα του Φωκικού με ανατροπή. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 19’, γύρισε το σε βάρος της σκορ και έκανε ένα ακόμα βήμα για το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στη Super League!

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο 12’ με τον Γουόρντεν, αλλά επτά λεπτά ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κατσίκης, με τον Λίτσο να παίρνει απευθείας κόκκινη κάρτα για χέρι. Το 1-2 διαμόρφωσε στο 39’ ο Μανιά με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Φωκικός ρίσκαρε για να πάρει έστω την ισοπαλία και στο 75’ ο Λουκίνας έπειτα από σέντρα του Γουόρντεν έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος (64’ Λουκίνας), Παπαζούδης (46’ Αργυρός), Κωστόπουλος, Λίτσος, Σκαρίμπας, Νάστος, Θέος (37’ Αλμπέρτο), Καραπέτσας, Γκομές, Γουόρντεν.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας (71’ Λεοντίου), Καμαρά, Τσεμπερίδης (35’ Καραμαλίκης), Κατσίκης, Τσιλιγκίρης (87’ Κύργιας), Μανιάς.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνααπό το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep