Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κεραυνός και εξάδα για ΑΕΛ

Η ΑΕΛ με γκολ του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς πήρε τη νίκη (1-0) επί του Ηρακλή Ψαχνών και επέστρεψε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή σε όλο το διάστημα της αναμέτρσης με την ομάδα των Ψαχνών, η δικαιολογημένη αποβολή του Ντελέκου της έδωσε πλεονέκτημα από το 32ο λεπτό και συνέχισε την πίεση της. Τη λύση έδωσε για δεύτερη φορά ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, όπως και στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου.

Ο 30χρονος επιθετικός κάρφωσε την περσινή του ομάδα (ΤΟ ΓΚΟΛ) και έδωσε τους τρεις βαθούς στην ΑΕΛ που τώρα πηγαίνει με ψυχολογία στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Παράλληλα έσπασε και η παράδοση του Νίκου Παντέλη μέσα στο γήπεδο της Λάρισας, όπου είχε πάρει τη νίκη με την Καλλιθέα με 1-0 και την λευκή ισοπαλία με τον Βύζαντα Μεγάερων το 2011-12.

Η υπεροχή της ΑΕΛ ήταν συντριπτική, αφού είχε 19 τελικές προσπάθειες έναντι μιας εκτέλεσης φάουλ του Γέσιτς προς το τέρμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπλεγλέρας, Μούτσα (90+1' Τσίγκας), Πόνσε (73' Τσιάρας), Σ. Κρητικός, Τ. Κρητικός, Αλεξάντροβιτς (84' Δεινόπαπας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Νίκος Παντέλης): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Βανγκέλι (68' Πούλγκα), Μπαράνκος (38' Μήτσης), Γέσιτς, Χαϊκάλης (81' Σεοταχούλ).

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 02:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep