Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χτύπησε» τριάδα η Νίκη!

Οι Βολιώτες έκαναν το 3x3 και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της Football League.

Ακάθεκτη συνεχίζει η Νίκη Βόλου την προσπάθεια να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη βαθμολογία. Απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής σημείωσε την τρίτη νίκη (4-1) σε τρία παιχνίδια και σε συνδυασμό με με την ήττα του Εργοτέλη στο Ελ Πάσο, τον έπιασε στην τριάδα με 54 βαθμούς. Πάντως η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη τα... χρειάστηκε απέναντι στην Επανομή. Μέχρι το 64' είχε μέτρια απόδοση, ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε στροφές και δημιούργησε ένα σωρό ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη του σκορ. Ο Νίκος Σακελλαρίδης ξεκίνησε με το... αριστερό στον πάγκο των «πρασίνων» και είναι πλέον ολοφάνερο ότι η Επανομή έχει χάσει το τρένο της παραμονής.

 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος (47' λ.τ Τάντιτς), Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Παππάς (68' Καρατζάς), Λαλίν, Κυριάκος (79' Ουέλινγκτον), Φλίγκος.

 

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Παπαστεργίου, Κουλίδης, Νταντάμης, Τζανδάρης (73' λ.τ Αναστασίου), Σαμουηλίδης (87' Κουκουλέκης), Μωυσίδης, Σικαλόπουλος, Δραγανίδης (77' Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλασάς.

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep