Ουσία παραμονής ο Διαγόρας

Οι Κυανέρυθροι «βύθισαν» τον Γιούχτα με 1-0 και διατηρήθηκαν στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Νέο βήμα παραμονής έκανε ο Διαγόρας Ρόδου. Οι Κυανέρυθροι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα πλέι άουτ και με το τρίποντο (1-0) απέναντι στον Γιούχτα διατηρήθηκαν στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού. Οι Πράσινοι γνώρισαν την 3η ήττα σε 5 ματς και βρίσκονται στο -1 από την 3η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 29' είδαν τον Βρεττό να στέλνει με μακρινό σουτ τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ωστόσο, ο Διαγόρας αποδείχτηκε πιο ουσιαστικός και «χτύπησε» με στατική φάση. Ο Λούκιτς πάτησε τη μπάλα στον Μανιά στο 39' και αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 42' οι Κρητικοί είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με μακρινό σουτ του Νοικοκυράκη.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γιούχτα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 64'. Έπειτα από φάση διαρκειας ο Λώλης από αριστερά έκανε το γέμισμα και ο Μπουτσάκης κατάφερε να αστοχήσει με κοντινή προβολή. Στο 81' ακυρώθηκε γκολ του Σταματούλλα για χέρι εν μέσω διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-0
Σκόρερ: 39' σουτ Μανιάς
Δοκάρι: 29' Βρεττός, 41' Νοικοκυράκης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης (59' Νικόλης), Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Λούκιτς (59' Σταματούλλας), Τσιαντούλας, Αντεσίνα (24' λ.τρ. Βολάκης), Λεσάι (80' Τσάβος), Μανιάς.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής (72' Κωστανάσιος), Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης (88' Κορνιλάκης), Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (78' Ροβίθης), Μπρους (88' Κίσσας), Αλεξόπουλος, Νοικοκυράκης, Βρεττός (88' Ορφανουδάκης).

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2024 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep