Με τη δύναμη της έδρας...

Η Παναχαϊκή μπήκε σε τροχιά παραμονής μετά το 1-0 σε βάρος του Αιγάλεω στο φινάλε του πρώτου γύρου των πλέι άουτ.

Στην 3η θέση των πλέι άουτ αναρριχήθηκε η Παναχαϊκή. Οι Κοκκινόμαυροι έκαναν το 2/2 στην Αγυιά και, μάλιστα, κατάφεραν για 2ο διαδοχικό παιχνίδι να κρατήσουν το μηδέν παθητικό. Αυτή τη φορά επικράτησαν 1-0 του Αιγάλεω και τόνωσαν το ηθικό τους εν όψει των 5 «τελικών» που τους περιμένουν.

Το γκολ της Παναχαϊκής σημείωσε ο Ζαμόρα στο 18' με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μασούρα. Η φιλοξενούμενη προσπάθησε να αποφύγει την πρώτη ήττα στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά ο Κολοβούρης όποτε χρειάστηκε είχε σωστές αντιδράσεις. Το Αιγάλεω από το +6 βρέθηκε στο +3 από τη ζώνη που οδηγεί στη Γ' Εθνική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0
Σκόρερ: 18' κεφ. Ζαμόρα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τομάς (90' Ιατρούδης), Αλιμπέ (68' Γαϊτανίδης), Ντε Ολιβέιρα (90' Λιοφάγος), Τραορέ (75' Πετράτος), Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος (57' Μπάμπης), Γαρουφαλιάς (75' Σταμένκοβιτς), Βάρκας (72' Ζαρόκωστας), Νταβιώτης (46' Ναζίμ), Ραμίρεζ (57' Μίσκου), Μπουλλάρι.

Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2024 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep