Διπλό στου Ρέντη ο Παναθηναϊκός Β!

Με γκολ του Φουρτάδο στο 87' οι Πράσινοι νίκησαν 1-0 τον Ολυμπιακό Β και τον άφησαν ουραγό στον Β' όμιλο των πλέι άουτ.

Σπουδαία νίκη που τον βγάζει διπλά κερδισμένο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β το απόγευμα της Δευτέρας (15/04) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη! Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Ολυμπιακού Β, τον άφησαν ουραγό στα πλέι άουτ και αναρριχήθηκαν στην κατάταξη, πιάνοντας στους 18 βαθμούς την Παναχαϊκή!

Το ντέρμπι των αιωνίων είχε αρκετή ένταση και χαμένες ευκαιρίες, με τη μεγαλύτερη για τους Πειραιώτες να χάνεται στο 67', όταν από σέντρα του Κεραμίδα ο Μπα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν στην ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός Β βρήκε δίχτυα στο 87'! Από εκτέλεση κόρνερ ο Φουρτάδο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το 0-1 και άφησε τους Ερυθρόλευκους στο -3 από τη ζώνη παραμονής!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 0-1
Σκόρερ: 87' κεφ. Φουρτάδο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46' λ.τρ. Ι. Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (67' Αποστολόπουλος), Μαρίνος (68' Καράκουτης), Σαπουντζής (75' Κατσουλίδης), Πινακάς (85' Βλαχομήτρος), Αργυρίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59' Καραμπάς), Σαρδέλης (59' Κυριόπουλος), Νταμπίζας (71' Μαρτίνης), Λάμψιας (69' Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (69' Κρυπαράκος).

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Ισακοβίδης (Λακωνίας), Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2024 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep