Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σε καλό βαθμό ετοιμότητας»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στη δυναμική της Νίκης Βόλου.

Για τη διαδικασία των play off που αρχίζει τον Απρίλιο και στην οποία θα είναι παρούσα η Νίκη Βόλου μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον Arena Fm. Σημείωσε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο το βάθος στο ρόστερ που θα έχουν οι ομάδες, κάτι που διαθέτει η δική του. Αρχικά είπε για τη νίκη στα Γιαννιτσά:

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο ο οποίος είχε αρκετά νεαρά παιδιά. Έχουν χάσει πλέον την κατηγορία και έχουν την δυνατότητα να βάζουν μέσα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Κερδίσαμε δίκαια, είχαμε καλή παρουσία και πολύ καλά διαστήματα».

Για τον στόχο της ομάδας και το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ:

«Ο στόχος μας είναι να διευρύνουμε τη διαφορά και να μπούμε στα πλέι οφ με περισσότερους βαθμούς. Δεν πιστεύω ότι η Κέρκυρα θα στραβοπατήσει στα δυο επόμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο κοντά στην κορυφή και από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει και εκεί θα κριθούν όλα. Και οι άλλες δυο ομάδες έχουν ξεχωρίσει και αναφέρομαι στον Αιγινιακό και τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι και με αυτές του πρώτου ομίλου θα δούμε ένα πολύ ωραίο μίνι-πρωτάθλημα.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το βάθος που έχουν οι ομάδες και είμαστε μια από αυτές. Και με την παρουσία κάποιων παικτών δείχνουμε ότι και σε θέμα ετοιμότητας θα είμαστε σε καλό επίπεδο. Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική. Μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την άνοδο στην κατηγορία. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα διεκδικήσουμε παντού τις νίκες και μακάρι να έχουμε την χαρά να ανέβουμε στη Super League».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 03:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep