Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε αποκτήσει βάθος»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι αν η Νίκη Βόλου συνεχίσει να παίζει καλά, τότε έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει κατηγορία.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δήλωσε μετά τη νίκη (5-0) επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών: «Μια δίκαιη νίκη για εμάς, ξέραμε ότι θα παίζαμε μια ομάδα με προβλήματα, όλη την εβδομάδα λέγαμε να είμαστε σοβαροί και έτσι παρουσιαστήκαμε. Είχαμε μεγάλα χρονικά διαστήματα με καλό ποδόσφαιρο, πετύχαμε μεγάλο σκορ. Γρήγορα το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, θέλουμε να πάρουμε άλλες δύο νίκες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο και την ομάδα του.

Έχουμε αποκτήσει βάθος, δίνουμε ευκαιρία σε παιδιά με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να πάρουν παιχνίδια, γιατί έχουμε ανάγκη από όλους. Σήμερα είμαι ευχαριστημένος από όλους. Το σημαντικό είναι να πετύχουμε δύο νίκες στη συνέχεια και με καλή παρουσία, να μπούμε με αυτοπεποίθηση στα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς, μακάρι τα παιδιά να είναι γερά και υγιή για να έχουμε περισσότερες επιλογές στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Απρίλιο με αγώνες Τετάρτη-Κυριακή. Αν είμαστε έτσι, η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει κατηγορία».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep