«Δεν υπολογίζουμε τα χρήματα»

Ο Λευτέρης Γιαλούσης σημείωσε ότι αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα ο Εργοτέλης θα ήταν στην τριάδα.

Ως... χαμένα θεωρούν τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν από τον Εργοτέλη οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα. Αυτό τόνισε ο Λευτέρης Γιαλούσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και είπε χαρακτηριστικά ότι «τουλάχιστον τα χάσαμε σε μια ομάδα που αγαπήσαμε».

Αναλυτικά ο Γιαλούσης ανέφερε:

Για το πώς υποδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη αυτό το γεγονός:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές ήμασταν μέχρι τελευταία στιγμή εκεί και προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα και να μην είμαστε εμείς που θα την ρίξουμε στον γκρεμό. Αν στις αρχές Γενάρη είχαν φύγει έστω δύο παίκτες η ομάδα θα είχε διαλυθεί. Τα παιδιά αυτά είναι παλικάρια και ήρωες για αυτό που έκαναν. Έμειναν μέχρι το τέλος και δεν άφησαν την ομάδα».

Για το τι τους έλεγαν από την πλευρά της διοίκησης:
«Αυτοί που ήταν στην ομάδα δεν κατάφεραν να τη βοηθήσουν, γιατί τα χρέη ήταν πάρα πολλά. Είμαι σίγουρος ότι έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες απλά δεν καρποφόρησαν για να μπορέσουμε και εμείς να μείνουμε στην ομάδα και την πόλη. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Εγώ την έζησα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Έζησα ωραίες και άσχημες στιγμές και είμαι ευτυχισμένος για αυτό».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα με τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές:
«Εμείς νιώθουμε και θεωρούμε ότι αυτά τα λεφτά τα έχουμε χάσει. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο όταν φτιαχτεί το εγγυητικό ταμείο να πάρουμε κάποια από τα οφειλόμενα, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό δεν υπολογίζουμε αυτά τα χρήματα. Εγώ λέω ότι τα έχουμε χάσει και τα χάσαμε τουλάχιστον σε μια ομάδα που αγαπήσαμε».

Για το πόσο δύσκολο θα είναι να βρουν ομάδα μέσα στον Ιανουάριο οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τον Εργοτέλη:
«Το καλό είναι ότι είχαμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βρουν το δρόμο τους. Νομίζω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα βρουν όλα τα παιδιά ομάδα να παίξουν και αυτό φάνηκε και από την απόδοση που είχε ο Εργοτέλης. Αν δεν είχαμε τα οικονομικά προβλήματα είμαι σίγουρος ότι θα ήμασταν μέσα στις τρείς πρώτες θέσεις στο τέλος. Αδίκως χάθηκε αυτή η ομάδα…».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep