«Η ομάδα φορτώθηκε χρέη»

Έγιναν λάθη στον Εργοτέλη, τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης

Χωρίς να θέλει να επεκταθεί περισσότερο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης, τόνισε ότι η ομάδα φορτώθηκε με χρέη, ενώ επεσήμανε πως έγιναν και λάθη. Ωστόσο, φρόντισε να δηλώσει πως στο εξής θα πρέπει να δοθεί βάρος στις Ακαδημίες ώστε το καλοκαίρι να είναι έτοιμη η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6»:

«Όλοι είμαστε βαθύτατα στεναχωρημένοι όσο και αν κάποιοι το φοβόμασταν ότι θα συμβεί αυτό. Ο Ερασιτέχνης πάντα είχε σημαντικές ευθύνες για το μέλλον του συλλόγου, ένας λόγος παραπάνω τώρα, αν και δεν είναι μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ. Και το ποδόσφαιρο ανεξάρτητα αν ήταν επαγγελματικό ήταν κομμάτι του Εργοτέλη και όλοι μας είχαμε παρουσία στα δρώμενα του. Όταν η ομάδα πέρσι υποβιβάστηκε γινόντουσαν ζυμώσεις για την επόμενη ημέρα και η άποψη πολλών στον Ερασιτέχνη, αλλά και η δική μου ήταν να πάμε στη Γ’ Εθνική, ειδικά όταν υπήρξε ενδιαφέρον υπό τον Γιώργο Σουλτάτο. Υπήρξε αντίθετη άποψη για τη Β’ Εθνική και οι επιφυλάξεις μας διατυπώθηκαν και στη γενική συνέλευση που αποφασίσθηκε η συμμετοχή σε αυτή. Όπως και να έχει είναι εξαιρετικά δυσάρεστο μια ομάδα να αποχωρεί από ένα πρωτάθλημα κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Για την επόμενη ημέρα: «Θα πρέπει αρχικά να προχωρήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να υπάρχει η ομάδα χωρίς χρέη και αυτό είναι δύσκολο να γίνει στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε να προσέξουμε τις Ακαδημίες μας, να ενισχύσουμε τις ομάδες που υπάρχουν από κάτω και να είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι. Υπάρχουν πράγματα και διάθεση για δημιουργία και παρουσία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αξιόλογο υλικό στους Κ19, αλλά και τους Νέους Εργοτέλη με κλήσεις στις Εθνικές ομάδες. Αυτά τα παιδιά είναι ο πυρήνας του Εργοτέλη και δεν θα πρέπει να τα χάσουμε».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από παράγοντες για το μέλλον: «Δεν ξέρω να υπάρχουν κάποιοι εκτός Εργοτέλη, όσοι είναι εντός μπορούν το ενδιαφέρον τους αυτό να το εκδηλώσουν. Συζητήσεις εκτός ΔΣ του Ερασιτέχνη ως τώρα δεν έχουν γίνει, αναφέρομαι πάντα σε επίσημες συζητήσεις».

Για το αν ο Εργοτέλης έζησε πέραν των δυνατοτήτων του: «Έχουν γίνει σίγουρα λάθη, κάποιοι έβαλαν το χέρι τους πάνω από εκεί που μπορούσαν. Μακάρι στο μέλλον να υπάρξουν κάποιοι που να είναι περισσότερο ικανοί από εμάς. Η ομάδα φορτώθηκε χρέη, και ξέρουμε όλοι από πότε και μετά έγινε αυτό. Δεν χρειάζεται όμως τώρα να μπαίνουμε περισσότερο στον καταλογισμό των ευθυνών».

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep