Επικράτηση με Ράντι

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε 1-0 στην Καρδίτσα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Νικηφόρα πέρασε από την Καρδίτσα ο ΑΟ Τρίκαλα, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, σε φιλική αναμέτρηση. Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς έχασαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, ενώ κάποιες στιγμές δέχτηκαν πίεση από τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική.

Από το φιλικό δεν έλειψαν και κάποιες στιγμές έντασης, όταν οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας μπήκαν στο γήπεδο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και είχαν φραστικό επεισόδιο με ανθρώπους από τον πάγκο των Τρικάλων. Ωστόσο λίγο αργότερα οι οπαδοί αποχώρησαν από το γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράντι με κεφαλιά, μετρά από σέντρα του Πάνου έκανε στο 7’ το 0-1. Ακολούθησαν αρκετές επιθετικές ενέργειες του ΑΟΤ, ωστόσο η αστοχία και ο Γεωργαντζάς δεν επέτρεψαν να σημειωθεί άλλο τέρμα. Ο Απόλλων απείλησε κάποιες φορές, αλλά ο Γιδόπουλος δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε.

Απόλλων Μακρυχωρίου: Γεωργατζάς, Τεντολούρης Δ. (64′ Κ. Κρανιώτης), Κουλοκτσής (81′ Μπέτσας), Τζίλος, Ισούφης (55′ Τσιμπούκας), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (60′ Πατσιούρας), Μυριώτης (55′ Κόκκινος), Α. Κρανιώτης (67′ Καφετζής), Τεντολούρης Απ (81′ Αργυρόπουλος), Ξέρας (55′ Τζουμάκης).

ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Πάνος (64 Γκουγκούδης), Γκόλιας (64′ Νιάρος), Θεολόγου (46′ Πατσατζόγλου), Συριόπουλος, Τσιάρας (64′ Κατσαντώνης), Τσιμίκας (46′ Γιουκαρής), Ράντι (84′ Αλμπάνης), Σταματάκος (46′ Μαντιανί), Συμελίδης (46′ Γκατζολάρι), Σιαλμάς (46′ Μακρίδης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep