Με Τσιμπούκα και τραυματίες ο ΑΟΤ

Στη 18άδα του ΑΟ Τρίκαλα για το παιχνίδι με την Καλλιθέα συμπεριλήφθηκε ο 19χρονος αμυντικός, Στέφανος Τσιμπούκας. Μέσα και οι τραυματίες Αποστολίδης, Κοτσώνης!

Με ένα νέο πρόσωπο στη 18άδα θα μεταβεί ο ΑΟ Τρίκαλα στην Αθήνα εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα την Κυριακή (20/05, 17:00). Τα προβλήματα απουσιών είναι πολλά και για να συμπληρωθεί η αποστολή συμπεριλήφθηκε σε αυτή για πρώτη φορά ο Στέφανος Τσιμπούκας από την Κ19. Ο 19χρονος αμυντικός, αν και δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, από εκπαιδευόμενος προφανώς θα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για να βρεθεί μεταξύ των επιλογών του Θωμά Γράφα. 

Σε ό,τι αφορά στον Αποστολίδη, εννοείται ότι δεν μπορεί να είναι διαθέσιμος για το ματς στο «Ελ Πάσο». Εξάλλου στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ήταν στην εξέδρα με πατερίτσες. Εντύπωση προκαλεί το όνομα του Κοτσώνη στην αποστολή από τη στιγμή που ο ίδιος έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου! Απόντες θα είναι ακόμα οι τιμωρημένοι Βέρτζος, Μάκος, Γιαννιτσάνης και ο τραυματίας Μυρσινιάς.

Η αποστολή: Γιδόπουλος, Αποστολίδης, Μιλοσάβλιεβ, Ν΄Λουντούλου, Τόμιτς, Γκόλιας, Ζγκούρη, Κατσαντώνης, Κοτσώνης, Μανώλης, Πάνος, Σαχινίδης, Σιαλμάς, Τουγλης, Τσιάρας, Τσίπρας, Τσιμπούκας, Χιντζίδης.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep