Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος μπήκε στην περιοχή, η μπάλα έφυγε σε κόρνερ μετά από επέμβαση του τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κισσαμικού.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Βρεττό, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας του Εργοτέλη.
83Βγήκε Νίκος Πάτας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Οικονόμου αντί Πάτα
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ χαμηλός ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις όσο το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του.
79Βγήκε Μανώλης Σάλιακας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βρεττός αντί Σάλιακα
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ιατρούδης αντί Μπουτσάκη
70Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ιατρούδης (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λέο βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη που τον νίκησε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για τον Κισσαμικό, ο Λέο έκανε την προσπάθεια, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε πάλι κόρνερ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Σάλιακα, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Εργοτέλη.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζόζεφ Έφορντ
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Σταματάκος αντί Ροβίθη
60Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάιπερς έκανε γυριστή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό του ΑΟΧ Κισσαμικού και έφυγε κόρνερ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Γκίνη αντί Χαλκιαδάκη
55Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καλούδης Λεμονής
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάιπερς έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ.
46Βγήκε Αντώνης Φουάσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζαν Μπατίστ Λέο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Λεό αντί Φουάση
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ από τους οπαδούς του ΑΟΧ Κισσαμικού που φωνάζουν "πουλημένοι - πουλημένοι" και ο Σελινιωτάκης είχε ένα μικρό διάλογο με οπαδούς.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Έφορντ μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο Λαζαρίδης έπεσε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αποστολίδης δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
39ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Έφορντ έφυγε στην αντεπίθεση για τον Εργοτέλη και η μπάλα με ωραίο σουτ κατέληξε στο "παραθυράκι" της εστίας του ΑΟΧ Κισσαμικού.
39ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζόζεφ Έφορντ
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ξυδά, μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ροβίθης μπήκε στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά έκανε βιαστικά το πλασέ και η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Λαζαρίδη.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σελινιωτάκης εκμεταλλεύθηκε ακόμη ένα λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, αυτή τη φορά από τον Μπουρσέλη, αλλά το "τακουνάκι" που επιχείρησε δεν είχε δύναμη και ο Τσέλιος έδιωξε πάνω στην γραμμή.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του Νικολακάκη μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Χαλκιαδάκης σε διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού υπήρχε σωστή αντίδραση του Κατσιμήτρου.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουρσέλης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού και ο Λαζαρίδης αυτή τη φορά έπεσε σωστά και μπλόκαρε.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟΧ Κισσαμικός προσπαθεί να αντιδράσει έπειτα από τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε και να μπει στην περιοχή του Εργοτέλη που έχει την απόλυτη κατοχή της μπάλας (64-36 τοις εκατό).
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Νικολακάκη μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, η μπάλα πάνω από την εστία.
13ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούγκο Κάιπερς
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Έφορντ έδωσε στον Κάιπερς, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΧ Κισσαμικού για το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ηρακλείου.
13ΓΚΟΛΟύγκο Κάιπερς
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουτσάκη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του ΑΟΧ Κισσαμικού.
01ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ροβίθης έκανε την σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Κάιπερς και ο Έφορντ στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα.
01ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζόζεφ Έφορντ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι στις εξέδρες παρακολουθούν την αναμέτρηση
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου) Βοηθοί: Δέτση (Αθηνών), Χρηστάκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Έφορντ, Ροβίθης, Κάιπερς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Ξύδας.