Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ | Round 4 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΑΡΗΣ
2 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Σταματάκου στα χέρια του Καντιμοίρη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Πλατέλλας
88ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βαγγέλης Πλατέλλας
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπάτζιος
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-3: Ο Ντούνης "σπάει" το τεχνικό οφ σάιντ της άμυνας του Εργοτέλη, πασάρει στον Πλατέλλα και αυτός στην κενή εστία στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
88ΓΚΟΛΒαγγέλης Πλατέλλας
83Βγήκε Γιάννης Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΡΗ: Ο Καπνίδης αντί του Πασά.
82Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αγγελόπουλος (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Εκτός αγωνιστικού χώρου ο Μπούζας, εντός ο Αγγελόπουλος.
78Βγήκε Χουσεΐν Μουμίν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπράνισλαβ Νίκιτς (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Στην θέση του Μουμίν ο Νίκιτς.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην κόντρα ο Εργοτέλης με τρεις παίκτες έναντι δύο του Άρη, ο Έφορντ σούταρε δυνατά, σε σωστή θέση ο Καντιμοίρης αποκρούει.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2: Ο Διαμαντόπουλος από το σημείο του πέναλτι στέλνει τον... Λαδά στην μία γωνία, την μπάλα στην άλλη.
72ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΔημήτρης Διαμαντόπουλος
72ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Σταμόπουλος ανατρέπει τον Πλατέλλα με τον Λάμπρου να δείχνει την "άσπρη βούλα"
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Πάτας αντί Μπουρσέλη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Εντιαγιέ χάνει τεράστια ευκαιρία, καθώς σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη πλάσαρε μόλις άουτ.
66Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πάτας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
65Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιμπραχίμα Εντιαγιέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Εντιαγιέ στην θέση του Μπουτσάκη.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατέλλας σε ρόλο δημιουργού, κάνει την σέντρα για τον Διαμαντόπουλο, η κεφαλιά του επιθετικού του Άρη καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Άρη. Ο Διαμαντόπουλος βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Πλατέλλα, που πλασάρει ψηλά άουτ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, με τον Εργοτέλη να μην μπορεί να διαχειριστεί την πίεση του αντιπάλου.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1: Λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη, ο Ιντζόγλου πασάρει στον Ντούνη, ο τελευταίος μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ μειώνει το σκορ.
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάρκος Ντούνης
53ΓΚΟΛΜάρκος Ντούνης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά του Πλατέλλα, ολομόναχος ο Διαμαντόπουλος κάνει την προβολή στην αγκαλιά του Λαδά.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντούνης προσπαθεί να βρει τον Διαμαντόπουλο με συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Λαδάς βγαίνει έγκαιρα και μπλοκάρει.
46Βγήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ντούνης αντί Κάσσου
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί με το ξεκίνημα στο δεύτερου μέρους ο Άρης. Πλασέ του Διαμαντόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά πλάγια διώχνει σε κόρνερ ο Λαδάς.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματάκου, η μπάλα βρίσκει στον Έφορντ και καταλήγει ελάχιστα άουτ.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο λάθος του β' βοηθού Πριόνα. Και πάλι ο Κάσσος υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ ενώ καλύπτεται από τον Μπουρσέλη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το δεύτερο γκολ του Εργοτέλη, ο Άρης είναι αυτός που έχει αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση του Πλατέλλα, σε σωστή θέση ο Λαδάς απομακρύνει με τις γροθιές...
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Και πάλι λανθασμένη υπόδειξη οφ σάιντ σε βάρος του Άρη και αυτή την φορά στον Κάσσο.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Ο Πλατέλλας με διαγώνια πάσα βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Κάσο, το πλασέ του τελευταίου όμως φεύγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης μετράει ήδη έξι τελικές προσπάθειες, με τον Άρη να έχει μόλις μία.
23ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
23ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0: Πλασέ του Έφορντ, αποκρούει προσωρινά ο Καντιμοίρης, στην επαναφορά ο Σταματάκος δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπόδειξη οφ σάιντ του Κάσσου, με τον ποδοσφαιριστή του Άρη πάντως να φαίνεται πως καλύπτεται.
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πασχάλης Κάσσος
14ΓΚΟΛΟύγκο Κάιπερς
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Γέμισμα του Μπουρσέλη στο δεύτερο δοκάρι, ο Σταμόπουλος γυρίζει την μπάλα και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Κάιπερς με κεφαλιά ψαράκι νικάει τον Καντιμοίρη.
14ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΟύγκο Κάιπερς
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλύτερα "πατάει" στο γήπεδο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Εργοτέλης.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Σέντρα από δεξιά του Μπουρσέλη, πλασέ του Κάιπερς φεύγει μόλις άουτ.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Διαμαντόπουλος φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, το πλασέ του επιθετικού του Άρη μπλοκάρει στην γωνία του ο Λαδάς.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Πριόνας (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος, Πασάς, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ, Κάιπερς, Σταματάκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο ματς πρωταθλήματος όπου ο Τάκης Γκώνιας θα βρίσκεται στον πάγκο του Εργοτέλη, καθώς έληξε η τιμωρία του από το φιλικό προετοιμασίας με τον Ερμή Ζωνιανών
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή για την πρόσφατη τραγωδία στην Δυτική Αττική...

eeep eeep