Αναφορά Αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΧΑΝΙΑ | Round 34 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΚΑΛΛΙΘΕΑ εν ΧΑΝΙΑ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 28 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...TΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Αρναούτογλου
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Καλούδης Λεμονής
84ΓΚΟΛΚαλούδης Λεμονής
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Λεμονής με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Αποστολίδη.
82Βγήκε Μανώλης Σάλιακας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΜΙΚΟ - Αποστολίδης αντί Σάλιακα
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Βασιλείου αντί Τουρούκη.
74Βγήκε Αλέξανδρος Τουρούκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κωνσταντίνος Βασιλείου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Καραγεώργης
70Βγήκε Αλέξης Σελινιωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καραγεώργης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Καραγεώργης αντί Σελινιωτάκη
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαγγελής έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από κόντρες, φάνηκε να βάζει το χέρι του αμυντικός του Κισσαμικού για να διώξει στην γραμμή του τέρματος, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Ζεζάι μέσα από την περιοχή, εκπληκτική επέμβαση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ.
59Βγήκε Νίκος Βρεττός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Νικόλτσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Νικόλτσης αντί Βρεττού.
54Βγήκε Ντρίσα Ντιακιτέ (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ζυγκερίδης αντί Ντιακιτέ
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βρεττός έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μήλιος αντί Κόττα
46Βγήκε Νίκος Κόττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μηνάς Χαλκιαδάκης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Χαλκιαδάκης εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Κουτογλίδη σε σουτ του Βρεττού και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Προηγήθηκε σέντρα του Αρναούτογλου.
45ΓΚΟΛΜηνάς Χαλκιαδάκης
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τουρούκη, ο Γλυνός έκανε σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το γκολ που δέχθηκε, η Καλλιθέα προσπαθεί να πιέσει και να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή, με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού να έχουν περισσότερους χώρους.
24ΓΚΟΛΕπαμεινώνδας Παντελάκης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Παντελάκης με κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας έπειτα από κόρνερ του Σάλιακα έστειλε την μπάλα στην εστία της Καλλιθέας.
24ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΕπαμεινώνδας Παντελάκης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χοτζάλι έκανε ωραίο άνοιγμα στον Τουρούκη, εκείνος πρόλαβε να κάνει το σουτ, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χοτζάλι έκανε ωραίο άνοιγμα στον Τουρούκη, εκείνος πρόλαβε να κάνει το σουτ, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για την Καλλιθέα από δεξιά, ο Ντιακιτέ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα ο Τόλι.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κόττας
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τόλι έκανε προσπάθεια από τη μεσαία γραμμή, έφτασε μέχρι την περιοχή της Καλλιθέας, αλλά πιέστηκε και το σουτ μπλόκαρε ο Κουτογλίδης.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαγγελής έκανε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Γλυνό που έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού, αλλά τον πρόλαβε ο Παπαδόπουλος στην έξοδο.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ στην αναμέτρηση, με τον Γκίνη να δοκιάζει εκτός περιοχής και η μπάλα να καταλήγει άουτ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας) Βοηθοί: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Χοτζάλι, Μίγγος, Τουρούκης, Κόττας,Ζεζάι, Γλυνός
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Βρεττός