Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 30 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 14 Μάιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Μακρυωνίτης
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γκόλια, ο Τσούπρος έδιωξε σε κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιαννιτσάνη έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Νταμαού αντί Μπαλμπόα
84Βγήκε Χαβιέ Μπαλμπόα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζοέλ Νταμαού (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημόπουλος πήρε την μπάλα από κόντρα, μπήκε στην περιοχή υπό την πίεση του Λεάντρο, αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε ο Αποστολίδης.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετές καθυστερήσεις με τραυματισμό του τερματοφύλακα της Ελευσίνας και τα Τρίκαλα να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά να μην τα καταφέρνουν.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
72Βγήκε Νίκος Μουστάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καμπούρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Καμπούρης αντί Μουστάκη
71Βγήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αζράκ Μαχαμάτ (MΕΣΟΣ)
71Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Αρναρέλλης αντί Στεφάνοβιτς και Μαχαμάτ αντί Μπαϊκαρά
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γιαννιτσάνη, κεφαλιά του Μπαλμπόα στην περιοχή και ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουσκουνά μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Τσούπρου και έφυγε κόρνερ.
62ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Σταματάκης
62ΓΚΟΛΓιάννης Σταματάκης
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Σταματάκης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δημόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια.
56Βγήκε Νίκος Αγγελούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανελευσινιακό. Στη θέση του Αγγελούδη ο Δημόπουλος.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού μπλοκάρει τη μπάλα.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Γιαννιτσάνη, ο Μακρυωνίτης σώζει την εστία του.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μακρυωνίτης αποκρούει τη μπάλα σε σουτ του Κουσκουνά.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τσούπρος
46Βγήκε Λεωνίδας Κασνέτση (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Ζέλιος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανελευσινιακό. Στη θέση του Κασνέτση ο Ζέλιος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ έξω από την περιοχή του Αγγελούδη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Τρικάλων Αποστολίδη.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις αυτά τα πρώτα πέντε λεπτά, με την ομάδα των Τρικάλων να πιέζει περισσότερο.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς πήρε μπαλιά από δεξιά και έφυγε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας, αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε έδιωξε με ωραία προσπάθεια ο Μακρυωνίτης.
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεάντρο Πίντο
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή των Τρικάλων, ο Τσούπρος έπιασε κεφαλιά που πήρε περίεργη τροχιά και τελικά μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μουστάκης
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή του Πανελευσινιακού, μπερδεύεται πάλι η άμυνα, αλλά ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Κρισμάρεβιτς
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγγελούδης πήρε ωραία πάσα στην αντεπίθεση από τον Αρναούτογλου, προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των Τρικάλων που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Κωνσταντινίδης
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έφυγε από αριστερά στην αντεπίθεση για τα Τρίκαλα, αλλά ο Μακρυωνίτης έκανε έξοδο και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια στο σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των Τρικάλων.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια από πολύ πλάγια, προσπάθησε να το κάνει απευθείας γκολ, αλλά ο Τσούπρος ήταν εκείνος που έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ομάδα των Τρικάλων είναι εκείνη που πιέζει σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά η Ελευσίνα έχει βγει μέχρι τώρα επικίνδυνα δύο - τρεις φορές στις αντεπιθέσεις.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μουστάκη που έφυγε στην αντεπίθεση για τον Πανελευσινιακό, μπλόκαρε πάλι ο Αποστολίδης.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης γύρισε ωραία την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Κουσκουνά, αλλά εκείνος έκανε σουτ με το εξωτερικό και η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του Πανελευσινιακού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Ταούπρος, Μουστάκης, Κασνέτση, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Γραικός, Σταματάκης, Αγγελούδης.

eeep eeep