Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ | Round 15 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΚΑΛΛΟΝΗ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 13:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
89Βγήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τρύφων Καζβιρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλαν Σβόγιτς
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
86ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
86ΓΚΟΛΛεωνίδας Σκαρτσίλας
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0! Ο Σκαρτσίλας με σουτ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Καλλονής και «κλειδώνει» τη νίκη για τον Παναιγιάλειο!
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την Καλλονή. Μόνος στην καρδιά της άμυνας ο Ρεπετσάς δεν μπορεί να νικήσει τον Γκαραβέλη.
82Βγήκε Ηλίας Τσιλιγκίρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Αποστόλου
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Κρητικός
79Βγήκε Γιάννης Σάββα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αγριμάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
74Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λάμπρος Τριανταφύλλου (MΕΣΟΣ)
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μπούζας
66Βγήκε Μαχαμάνε Σισέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Σβόγιτς (MΕΣΟΣ)
65ΓΚΟΛΣτέλιος Κρητικός
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Στέλιος Κρητικός
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Παναιγιάλειος ανακτά το προβάδισμα! Από μπαλιά του Τσιλιγκίρη ο Κρητικός με σουτ νίκησε τον Μανιάτη που έκανε λάθος υπολογισμό!
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Λίταινας
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, η μπάλα άουτ.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετική ενέργεια του Ιβάνκο, σουτ και ο Μανιάτης παραχωρεί κόρνερ.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια του Ντέμο, ο οποίος τροφοδοτεί τον Σκαρτσίλα, αλλά ο δεύτερος αστοχεί με σουτ.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μαχαμάνε Σισέ
46Βγήκε Σταύρος Παναγιώτου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λέλι Ντέμο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανεκμετάλλευτο περνά το πρώτο κόρνερ που κερδίζει ο Παναιγιάλειος στο ματς.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την Καλλονή. Ο Καζναφέρης χάνει τη μπάλα από τον Λίταινα, αλλά στο σουτ του δεύτερου ο Γκαραβέλης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Παναιγιάλειο. Από εκτέλεση φάουλ του Μπούζα και κακή απομάκρυνση, ο Στίκας με πλασέ δεν βρίσκει στόχο.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σοφιάνης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τσιλιγκίρης και Κρητικός με διαδοχικά σουτ δεν μπορούν να νικήσουν τον Μανιάτη.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Παναιγιάλειο. Ο Σκαρτσίλας περνά τη μπάλα πάνω από τον Μανιάτη μετά από μπαλιά του Ιβάνκο, όμως ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έχασε τον βηματισμό του και ο Ζουλιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κινητικός από πλευράς ΑΕΛΚ ο winger από τον Νίγηρα, Σισέ, αφήνει καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλύτερα στέκεται στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ Καλλονής έως τώρα στο ματς, χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σκαρτσίλα, γυριστό του Κρητικού, η μπάλα πάνω από την εστία του Μανιάτη.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό ματς στα πρώτα λεπτά, χωρίς κάποια ευκαιρία για τις δύο ομάδες.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λαμπράκης πέφτει στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ρότα, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για πέναλτι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για τους γηπεδούχους κάνει ντεμπούτο ο Ουκρανός, Βιτάλι Ιβάνκο, ενώ από πλευράς Καλλονής παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Μαχαμάνε Σισέ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστος κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου) Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Χουλιάρας (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ, Σοφιάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Παναγιώτου, Μπούζας, Ρότα, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Ιβάνκο.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λέλι Ντέμο

eeep eeep