Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 6 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΡΗΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Νέτο επειδή θεώρησε πως έπεσε για πέναλτι, αλλά φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι πως υπήρχε παράβαση και πέναλτι υπέρ του Άρη.
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87Βγήκε Παντελής Ριζογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Δουκάκης αντί Ριζογιάννη
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιαννιτσάνης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διούδης «γκρεμίζει» τον Γιαννιτσάνη. Κακώς ο Βρέσκας δεν δείχνει την άσπρη βούλα, αλλά κίτρινη στον επιθετικό του ΑΟΤ.
82ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπράνα Ίλιτς
82ΓΚΟΛΜπράνα Ίλιτς
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-2 Ο Ίλιτς πήρε την μπάλα μακριά από την περιοχή μετά από λάθος διώξιμο του Σιδεράκη. Προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και το διαγώνιο σουτ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Νέτο αντί Ρόβα
80Βγήκε Βασίλης Ρόβας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μίγκας αντί Κουσκουνά
79Βγήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Μίνγκας (MΕΣΟΣ)
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Παυλίδης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Τζεμπούρ αντί Μιλούνοβιτς
73Βγήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ράφικ Τζιμπούρ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71ΓΚΟΛΝίκος Γιαννιτσάνης
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Τζάκσον εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά ισοφάρισε για τα Τρίκαλα.
71ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκος Γιαννιτσάνης
67Βγήκε Χρήστος Νιάρος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τζάκσον Φερέιρα (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Τζάκσον αντί Νιάρου
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακώς μέτρησε το γκολ του Ίλιτς. Από το replay φαίνεται ότι είναι σε αντικανονική θέση.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ίλιτς με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Είχαν προηγηθεί σουτ των Μπαργκάν και του Τάτου για να φτάσει η μπάλα στα πόδια του Ίλιτς.
62ΓΚΟΛΜπράνα Ίλιτς
62ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπράνα Ίλιτς
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από λάθος του Ραούλ Μπράβο ο Κουσκουνάς πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Άρη, αλλά ο Διούδης έσωσε την εστία του.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Νιάρος
52ΓΚΟΛΚενάν Μπαργκάν
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μπαργκάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Τάτου.
52ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚενάν Μπαργκάν
49ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κουσκουνάς με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.
49ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Δημήτρης Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ - Παυλίδης αντί Ανάκογλου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το πρώτο ημίωρο που ο Άρης είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, τα Τρίκαλα ανέβηκαν και έχουν κάνει πιο επικίνδυνες ευκαιρίες.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαϊκαρά άνοιξε πολύ ωραία στην αντεπίθεση στον Γιαννιτσάνη, εκείνος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Άρη.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης πήρε την μπάλα από το λάθος του Τζανακάκη, δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα στα χέρια του Διούδη.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Καράμπελας
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τάτος εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ιντζίδης δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά όπως ήθελε.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ανάκογλου από δεξιά, η μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Σιδεράκης βγήκε και μάζεψε πριν φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς του Άρη.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τάτος βρήκε χώρο από τα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από την εστία των Τρικάλων.
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουσκουνάς
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αψιμαχία, αυτή τη φορά ανάμεσα σε πιο πολλούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για ένα φάουλ 35 μέτρα μακριά από την περιοχή, αλλά χωρίς παρατήρηση από τον διαιτητή.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αψιμαχία ανάμεσα σε Τάτο και Ριζογιάννη που κόστισε την κίτρινη κάρτα και στους δύο.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τάτος
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπαργκάν έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και έγινε πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα των Τρικάλων που έδιωξε με τις γροθιές... και στη συνέχεια απομάκρυνε η άμυνα.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ίλιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα δεν είχε αρκετή δύναμη και κατέληξε στα χέρια του Σιδεράκη.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Τάτο, ο Ιντζίδης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής των Τρικάλων, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας) Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Μπαργκάν, Τάτος, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος Λεάντρο, Βέρτζος, Σερζίνιο, Στεβάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.