Προβλημάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Προβλημάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα Πηγή φωτ.: super-fm.gr

Οι εμφανίσεις απέναντι σε ΑΕΛ και Παναιτωλικό δεν είχαν συνέχεια απέναντι στη Βέροια.

Κόπωση έβγαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας φιλικό του Σαββάτου (24/08) απέναντι στη Βέροια. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμεινε στο 1-1 στο γήπεδό του και μόνο όταν έμεινε πίσω στο σκορ έδειξε να ανεβάζει στροφές. Η ομάδα της Ημαθίας από την άλλη πλευρά πιστοποίησε τις πρωταγωνιστικές της βλέψεις στο πρωτάθλημα της Football League.

Η εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο 45λεπτο δεν ικανοποίησε τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος σε αρκετές στιγμές έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του. Η Βέροια μπορεί να μην απείλησε, αλλά κράτησε τη μπάλα στα πόδια και προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες απουσίαζαν. Έτσι στο 69' η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε το προβάδισμα με πλασέ του Σιμόνι. Στο 78' ο Γιαννίκης πέρασε τον Λιάσο στη θέση του Νάουμετς και αυτός ήταν που εν τέλει κατάφερε να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ. Από μπαλιά του Παμλίδη ο νεαρός χαφ σκόραρε από κοντά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Κρίζμαν.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Περιστερίδης (60' Γιαννίκογλου), Αποστολόπουλος, Πήλιος, Ζιούλης, Ζώγκος, Σιόντης, Πίτου, Νικολιάς, Λώλης, Νάουμετς (78' Λιάσος), Παμλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος, Πέντα, Μεληκιώτης, Κανούλας, Σκαθαρούδης. Έπαιξαν και οι: Μανιώτης, Πολύζος, Μπλέτσας, Αλ. Ζούρκος, Μπλατσιώτης, Σιμόνι, Τρούπκος.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep