Αλεξίου στο τιμ

Ο Βασίλης Αλεξίου νέος γυμναστής του Απόλλωνα. Συνεργασία με εταιρεία ένδυσης.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/06) τους συνεργάτες του νέου προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου. Το νέο πρόσωπο στο τιμ είναι ο γυμναστής, Βασίλης Αλεξίου που εργαζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθός του τεχνικού των «κυανόλευκων» θα είναι ο Θόδωρος Αντωνόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Θανάσης Κόης και επικεφαλής του ιατρικού τιμ ο Νίκος Πισκοπάκης. Η ανακοίνωση:

«Οριστικοποιήθηκε το τιμ που θα πλαισιώνει τον τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Παπαδόπουλο. Νέο πρόσωπο είναι ο γυμναστής της ομάδας, Βασίλης Αλεξίου. Ο κ. Αλεξίου είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με συνεχή παρουσία επί πολλά έτη σε ομάδες της Super League. Βοηθός του κ. Παπαδόπουλου θα είναι ο Θόδωρος Αντωνόπουλος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Θανάσης Κόης. Επικεφαλής του ιατρικού τιμ θα είναι ο Δρ. Πισκοπάκης Νικόλαος».

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας και με εταιρεία ένδυσης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης MACRON. Η εταιρία Macron δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού. Είναι Ιταλική εταιρεία με έδρα το Crespellano τις Bologna και είναι ο Ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού. Βασικές δραστηριότητές της είναι ο εξοπλισμός ομάδων σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ, στίβο, ρούχα μόδας με αθλητικό στιλ».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep