«Τελειώνουμε με το μετοχικό»

Ο Σάκης Χατζόγλου επιβεβαίωσε ότι δεν επήλθε συμφωνία με τον Μυροφορίδη. Τι είπε για Μυτιληναίο.

Τη διαφωνία στο οικονομικό μεταξύ του Ηρακλή και του Παύλου Μυροφορίδη επιβεβαίωσε ο Σάκης Χατζόγλου. Το μέλος του ΔΣ μίλησε στο Metropolis 95,5 και είπε ότι θα γίνει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αφού το οικονομικό αποτελεί πρόβλημα. Σημείωσε, επίσης, ότι συμπληρώνεται το ποσό για το μετοχικό κεφάλαιο και αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μυτιληναίο. Αναλυτικά είπε:

Για τη συνάντηση με τον Μυροφορίδη:

«Ο Ηρακλής έχει ανάγκη όλους όσους μπορούν να τον βοηθήσουν. Αν υπάρχει καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν πραγματικά. Μέχρι στιγμής δεν επήλθε συμφωνία. Θα το συζητήσουμε όλοι μαζί με τη διοίκηση για να μπορέσουμε να πάρουμε μια τελική απόφαση, να τελειώνουμε. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, όχι όσον αφορά στο κομμάτι της πρόσληψης του Μυροφορίδη, αλλά στο κομμάτι ότι είμαστε ανοιχτοί όλοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή».

Δεν τα βρήκατε και τέλος ή θα επανέλθετε;

«Υπάρχει θέληση και των δύο πλευρών αλλά δε θα βρίσκουμε στα οικονομικά. Θα ξαναβρεθούμε, εννοείται. Το πρόβλημα είναι τα οικονομικά της ομάδας».

Για τα οικονομικά της ομάδας:

«Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά. Κάνουμε ένα συνεχές σαφάρι για ανεύρεση οικονομικών πόρων. Πριν 10 ημέρες τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά. Έχει αντιστραφεί το κλίμα. Βλέπουμε ανθρώπους να ανοίγουν τις πόρτες. Πολλοί είναι αυτοί που τελικά θα πλαισιώσουν τη νέα ΠΑΕ, είτε από κοντά, είτε από μακριά, και θα τη στηρίξουν.

Μιλήσαμε με ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα. Είμαστε λίγο πριν κλείσει το μετοχικό. Το κλίμα είναι θετικό. Το ένα καλό είναι ότι ξεκίνησε η εκκαθάριση, το δεύτερο είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει η σύσταση της νέας ΠΑΕ. Να βγάλουμε το ΑΦΜ και να ανοίξουμε τον λογαριασμό».

Για τον Βαγγέλη Μυτιληναίο:

«Δεν θα πω κάτι παραπάνω για το θέμα του Μυτιληναίου. Θέλουμε όλους τους Ηρακλειδείς. Θέλω να φτιάξω μια διασπορά κινδύνου, δηλαδή να υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες. Τώρα, αν έρθει ένας και μπει μπροστάρης, όποιος κι αν είναι αυτός και είναι καλοπροαίρετος, θα τον έχουμε μπροστά. Με ενδιαφέρει ο Ηρακλής να γίνει αυτόνομος και να μην έχει ανάγκη τον έναν. Όταν έχεις 10,15 δεν κινδυνεύεις αν φύγει ο ένας».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep