«Δεν θα πάρει ούτε το 50%»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Σάββα Παντελίδη στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η Α' ΕΕΟΔ απέρριψε την προσφυγή του Σάββα Παντελίδη σε βάρος του Ηρακλή και την Πέμπτη (21/06) το Διαιτητικό Δικαστήριο συζήτησε την έφεση του πρώην προπονητή των «κυανόλευκων». Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Όπως έγινε γνωστό από την έδρα, η προσφυγή στην Α' ΕΕΟΔ απορρίφθηκε, γιατί η πλευρά Παντελίδη δεν προσκόμισε αντίγραφο του συμβολαίου του που είχε κατατεθεί στη ΔΟΥ. Ο νομικός, Γιώργος Ζελελίδης εμφάνισε τα απαραίτητα έγγραφα και όπως τόνισε: «Η ΕΠΟ δεν θα χορηγούσε αντίγραφο αν δεν συνοδευόταν από την απαραίτητη κατάθεση στη ΔΟΥ και ο προπονητής δεν θα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο».

Όπως διαβάστηκε, το συμβόλαιο του Παντελίδη προέβλεπε να λάβει ο ίδιος το ποσό των 47.200 ευρώ για τη συνεργασία του από τις 1/11/16 έως τις 30/06/17. Ο εκπρόσωπός του, Παύλος Τοπίδης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία δήλωσε άγνοια σχετικά με το οφειλόμενο ποσό, ενώ ο Ζελελίδης στο τέλος της εκδίκασης εμφανίστηκε απαισιόδοξος και ανέφερε: «Θα βρεθεί ένας μαγικός τρόπος για να μην πάρει ούτε το 50% των δεδουλευμένων του...».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep