Κάλεσμα για συστράτευση

Ανοικτή συγκέντρωση έχουν την Δευτέρα (18/6) στον Αήττητο για να αναλυθεί το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στην Football League. Ανοικτή συγκέντρωση έχουν την Δευτέρα (18/6) στον Αήττητο για να αναλυθεί το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στην Football League.

Στον Αήττητο θεωρούν κομβικής σημασίας την συγκέντρωση της Δευτέρας (18/6) για να τεθούν οι βάσεις λειτουργίας της ομάδας για τη νέα σεζόν. 

Την συμπαράσταση όλων των ανθρώπων της περιοχής ζήτησε με μήνυμα τους μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας του Αήττητου οι άνθρωποι της ομάδας. Σε αυτή την ανοικτή συγκέντρωση που θα γίνει την Δευτέρα 18/6/2018 στις 19.00 στο Παλαιό Δημαρχείο Σπάτων θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση από τον χρηματοδότη της ομάδας, Νίκο Κατσιγιάννη για τα δεδομένα που ισχύουν στην Β' Εθνική.

Το μήνυμα της συστράτευσης αναφέρει: «Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη και καλό θα είναι οποίος μπορεί να ενημερώσει όσους τυχόν δεν έχουν διαβάσει την ανακοίνωση. Θα είναι μια σημαντική και ενδιαφέρουσα συνάντηση - συζήτηση για την ομάδα μας που χρειάζεται κοντά της τους φίλους της και βέβαια χρειάζεται γήπεδο με προδιαγραφές Football League. Φέτος θα λειτουργήσει και η Κ19, οπότε οι γηπεδικες ανάγκες είναι αυξημένες από πλευράς προπονήσεων και αγώνων αλλά να μην ξεχνάμε ότι στο ίδιο γήπεδο αγωνίζεται και η ομάδα του ΑΟ Άρτεμης. Νομίζω ότι οι λόγοι αυτοί και όχι μόνο είναι αρκετά σοβαροί για να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι». 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep