Αποχώρηση Μητρογιάννη

O Δημήτρης Μητρογιάννης αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αήττητο Σπάτων. O Δημήτρης Μητρογιάννης αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αήττητο Σπάτων.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αήττητου, Δημήτρης Μητρογιάννης, αποχώρησε από την ομάδα μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στα Σπάτα.

Έκλεισε ο κύκλος του Δημήτρη Μητρογιάννη στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων μετά από δυόμισι χρόνια επιτυχιών και δύο διαδοχικές ανόδους για την ομάδα των Μεσογείων. Από τη θέση του τεχνικού διευθυντή είχε σημαντική συμβολή στην ανοδική πορεία της ομάδας του Αήττητου που βρέθηκε για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική και πλέον στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης με δήλωση του στο FL News θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα δύο χρόνια. «Ο κύκλος μου στην ομάδα του Αήττητου έκλεισε μετά από 2,5 χρόνια που ήταν γεμάτα επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ζήσαμε αγωνίες και επιτυχίες μέσα σε αυτό το διάστημα. Ο Αήττητος βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλοπάτι της ιστορίας του και εύχομαι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι αυξημένες μου υποχρεώσεις σε διάφορους τομείς δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω σε αυτή τη θέση, αλλά αισθάνομαι μέλος αυτής της ομάδας». 

[googlead][/googlead] 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep