«Θα ανταποκριθούμε...»

Οι εξετάσεις του Απόλλωνα Λάρισας περιλαμβάνουν οφθαλμολογικό - οδοντιατρικό έλεγχο και πελματογράφημα. Με 22 η πρώτη προπόνηση.

Μήνυμα ότι βάσει της οργάνωσης και της μεθοδικότητας θα ανταποκριθεί στους στόχους του έστειλε ο Απόλλων Λάρισας. Η θεσσαλική ομάδα ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από οφθαλμολογικό - οδοντιατρικό έλεγχο και πελματογράφημα, έκαναν γνωστή την πρόσληψη του Βασίλη Νούσιου ως νέου μασέρ - κινησιοθεραπευτή και σημείωσαν ότι στην «πρώτη» της Δευτέρας (24/07) θα δώσουν το «παρών» 22 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις που πέρασαν άπαντες οι ποδοσφαιριστές μας, ξεκινάει την Δευτέρα (24/07) στo γήπεδο Φιλιππούπολης στις 18.30, με την επίσημη "πρώτη" της ομάδας, η προετοιμασία μας, ενόψει της συμμετοχής μας, στο πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ελπίδες και φιλοδοξίες για μια νέα απαιτητική χρονιά που ξεκινάει, πιστεύοντας όμως ακράδαντα, βάση της οργάνωσης και της μεθοδικής δουλειάς, να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχουμε θέσει και να κρατήσουμε ψηλά το κύρος και την αξιοπρέπεια του λαρισινού ποδοσφαίρου, για άλλη μια φορά επάξια.

Σημειωτέον ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (24/07) οι παίκτες μας θα περάσουν από το κατάληλο οφθαλμοιατρικό έλεγχο, την Τρίτη (25/07) από οδοντιατρικό, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει πελματογράφημα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, από τον κ. Γιώργο Μπασδέκη. Στην "πρώτη" του Απόλλωνα θα πάρουν μέρος οι 22 επαγγελματίες παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ μας, μέχρι τώρα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο "Χρυσός" Υποστηρικτής της ΠΑΕ, κ. Νίκος Τσόγιας θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, σε ταβέρνα στον Λόφο Φρουρίου.

Εν τω μεταξύ ανακοινώνουμε επίσημα ότι ο κ. Βασίλης Νούσιος πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής αναλαμβάνει νέος μασέρ-κινησιοθεραπευτής στην ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, σε ένα πολύ αίσθητο πόστο. Πιστεύουμε ότι οι γνώσεις και η συνέπεια που διαθέτει θα είναι "οδηγός" στην συνεργασία μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep