Με 25 στο Καρπενήσι

Εκτός αποστολής της Παναχαϊκής για το βασικό στάδιο προετοιμασίας έμεινε ο 18χρονος, Γιώργος Μπούτιβας.

Την 25μελή αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (24/07) για το Καρπενήσι ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Εκτός αυτής έμεινε ο νεαρός μπακ, Γιώργος Μπούτιβας λόγω τραυματισμού και θα ενσωματωθεί τις προσεχείς ημέρες στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Τάκη Κυριακόπουλο αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή της Παναχαϊκής για το Καρπενήσι όπου για 20 ημέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στην αποστολή περιλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μακρυδημήτρης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Σπανός, Πολίμος, Πατάπης, Πολυχρόνης, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Μπαμπούνης, Αγουρίδης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος.

Λόγω ενοχλήσεων, στην προπόνηση της Παρασκευής, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπούτιβας ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες μέρες. Την αποστολή της Παναχαϊκής θα συνοδεύσουν 15 άτομα τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό. Η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για το Καρπενήσι και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» ενώ για το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep