Παϊτέρης στον Απόλλωνα

Από την Κ20 της ΑΕΛ ενισχύθηκε στον άσο ο Απόλλων Λάρισας και ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Παϊτέρη.

Την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παϊτέρη από την Κ20 της ΑΕΛ ανακοίνωσε την Παρασκευή (21/07) ο Απόλλων Λάρισας. Ο νεαρός πέρασε εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη. Ο Παναγιώτης αφού πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε την Παρασκευή (21/07) επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, στα γραφεία στο γήπεδο Φιλιππούπολης, παρουσία του διοικητικού στελέχους της Δ.Ε. της ΠΑΕ, κ. Λιότσιου.

Ο νεαρός πορτιέρο (γεννηθείς το 1997) θεωρείται από τα κατ΄εξοχήν ταλέντα της πόλης και προέρχεται από τον Προμηθέα Λάρισας. Έχει αγωνιστεί στην Α.Ε.Λ. 2004-11 και από το 2011 έως το 2016 διαδοχικά στον Προμηθέα, στον Αστέρα Μελισσοχωρίου, στον Πλατύκαμπο και στον Δωτιέα Αγιάς (στη Γ’ Εθνική κατηγορία) και πάλι στην Α.Ε.Λ. στην Κ-20 αυτής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και μέλος όλων των μικτών ομάδων. Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις του συλλόγου μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρει τα αναμενόμενα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep