Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε αποχή

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανάρτησε δήλωση των αρχηγών περί αποχής μέχρι να ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές για το μέλλον του συλλόγου και των ίδιων.

Η αποχή ποδοσφαιριστών δεν είναι σπάνιο φαινόμενο σε ομάδα της Super League 2, όμως δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες η δήλωση των αρχηγών σχετικά με τη συγκεκριμένη απόφαση να ανακοινώνεται επίσημα από την ΠΑΕ. Ο Ηρόδοτος, λοιπόν, ανάρτησε τοποθέτηση που φέρει την υπογραφή «εκ των αρχηγών της ΠΑΕ Ηρόδοτος» και στην οποία γνωστοποιείται ότι μέχρι να ενημερώσει ο μεγαλομέτοχος Στέλιος Παπαδημητρίου τι μέλλει γενέσθαι, θα απέχουν.

Υπενθυμίζεται ότι προ δύο ημερών η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Παπαδημητρίου αποχώρησε, όμως συμφωνία μεταβίβασης, όπως φαίνεται, δεν έχει επιτευχθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόλυτο σεβασμό στον κόσμο και την ιστορία του Ηροδότου, ενημερώνουμε πως δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία δραστηριότητα με την ομάδα μέχρις ότου έχουμε μια πλήρη εικόνα και ενημέρωση από τον κ. Στέλιο Παπαδημητρίου για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του συλλόγου αλλά και το δικό μας!

Εκ των αρχηγών της ΠΑΕ Ηρόδοτος».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep