«Ελεύθερος ο Σισέ»

Η Προοδευτική με νέα ανακοίνωση σημείωσε ότι ο Μόμο Σισέ αποκτήθηκε ως ελεύθερος και όχι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (16/09) η Προοδευτική έκανε γνωστό ότι απέκτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Μόμο Σισέ και με διετές συμβόλαιο τον Σεντρίκ Αλιμπέ, ο οποίος επίσης δοκιμαζόταν στη β' ομάδα των Ερυθρόλευκων. Λίγες ώρες αργότερα με νέα ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο αδερφός του Παπ Αμπου Σισέ και ο 19χρονος επιθετικός ήρθαν στους Βυσσινί ως ελεύθεροι. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, με τρεις προσθήκες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ολοκλήρωσε το μεταγραφικό της σχεδιασμό. Απέκτησε, ως ελεύθερους, τον 19χρονο Κονγκολέζο επιθετικό Σέντρικ Ενζενζί Αλιμπέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, τον 25χρονο Σενεγαλέζο μέσο Μουχαμαντού Λαμινέ Σισσέ με συμβόλαιο ενός έτους και τον 21χρονο εξτρέμ Γιάννη Τσακίρη, ως δανεικό από τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ο Αλιμπέ αγωνίστηκε στην ομάδα της πατρίδας του Athlesc Club Ujana και ο Σισσέ (αδερφός του Παπ Αμπού Σισσέ) αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του και τελευταία στην F.C. Cote Bleue της Γαλλίας. Ο Τσακίρης προέρχεται από τον Ατρόμητο Αθηνών και πέρσι αγωνίστηκε στο δεύτερο γύρο με την ομάδα του Πανελευσινιακού».

Last modified onΣάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2022 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep