Έβγαλε εγωισμό η Παναχαϊκή

Γκέλα για την Athens Kallithea, που έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή.

Στραβοπάτημα με το «καλημέρα» για την Athens Kallithea. Οι Κυανόλευκοι που έχουν σαφή στόχο την άνοδο δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έμειναν στο 0-0. Έχασαν ευκαιρίες και πέναλτι, όμως οι Κοκκινόμαυροι αν μη τι άλλο έβγαλαν πάθος και εγωισμό μετά τον διασυρμό τους (7-1) σε φιλικό επίπεδο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής Βλάχος (Αν. Αττικής) έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Μουτίνιο από τον Τραορέ, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Κολοβούρης, ωστόσο, ψύχραιμος απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Ματίγια.

Με πάρα πολλά προβλήματα έγινε και η πρεμιέρα των διαδικτυακών μεταδόσεων της διοργανώτριας αρχής. Είναι, πάντως, ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.

ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0
Χαμ. πέν.: 45'+2' Ματίγια

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μανθάτης, Ρομαό, Μεχίας, Καινούργιος, Σίλβα (80' Ιωαννίδης), Ματίγια, Μουτίνιο, Κυνηγόπουλος (69' Βασιλόγιαννης), Μασιέλ, Λουκίνας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στέφανο Φραντσιόζα): Κολοβούρης, Τόσκα, Λιοφάγος, Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Κυρσανίδης, Τραορέ (59' Ζέκχοφ), Αποστολόπουλος (78' Παραστατίδης), Χριστόπουλος (78' Πατρινός), Ντε Ολιβέιρα (69' Μασούρας).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2023 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep