«Ανέστησε» και την Επισκοπή το Σίτι

Η ομάδα του Ρεθύμνου πανηγύρισε στο Αιγάλεω τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη της και 3η στο πρωτάθλημα.

Η κατρακύλα του Αιγάλεω καλά κρατεί. Οι Κυανόλευκοι προφανώς θεωρούν ότι έχουν μείνει στην κατηγορία και κάνουν ό,τι μπορούν για να τους προλάβει η Προοδευτική. Την Τετάρτη (03/05) κάταφεραν να «αναστήσουν» και την Επισκοπή και γνώρισαν την ήττα (3-2) στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»!

Για καλή τύχη των Κυανόλευκων την ίδια στιγμή η Προοδευτική έχανε από τον Ολυμπιακό Β και έτσι η μεταξύ τους διαφορά έμενε στους 4 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων παραμένει χωρίς εντός έδρας τρίποντο από το περσινό πρωτάθλημα.

Στο 6' ο Κολλάς έκανε το 1-0 για το Αιγάλεω, όμως η Επισκοπή απάντησε με τον Βουκελάτο στο 13'. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Σίτι ισοφάρισε με σουτ. Οι γηπεδούχοι στο 20' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωστανάσιου και ακολούθως για χέρι του Νταμπίζα. Φωνές υπήρξαν και στο 43' για ανατροπή του Πολυχρόνη.

Η Επισκοπή έκανε την ανατροπή στο 57' με τον Αμποφό και παρά την ισοφάριση στο 89' με τον Φουρλάνο, οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις πανηγύρισαν το «διπλό». Ο Σκεντεράι εκτέλεσε φάουλ και ο Κεφαλάς με σουτ στο 90'+6' διαμόρωσε το 2-3. Αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Θωμάς Γράφας, εικόνα γνώριμη στα τελευταία εντός έδρας ματς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-3
Σκόρερ: 6' σουτ Κολλάς, 89' σουτ Φουρλάνος - 13' σουτ Βουκελάτος, 58' σουτ Αμποφό, 90'+6' σουτ Κεφαλάς

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σκαφίδας, Μπούσης (70' Πεχλιβανόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (46' Νικολακόπουλος), Πολυχρόνης, Τσίτσαρης, Ραμίρεζ (61' Σταματής), Τσιλιγκίρης (74' Βλαχομήτρος), Κωστανάσιος (70' Μπαστιάνος), Κολλάς.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Παπαδόπουλος, Σκεντεράι, Τσιλεδάκης, Αμποφό (83' λ.τρ. Καφετζής), Κούτσιας, Σταθόπουλος (82' Τζωρτζινάκης), Βουκελάτος (74' Αραμπατζής).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Δεδικούσης, Παραφέστας (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2023 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep