Οριστική διακοπή στο Πανθεσσαλικό! (vid)

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Θεσσαλικό ντέρμπι με μεγάλη ένταση αυτό της Παρασκευής (07/04) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ. Η παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων προκάλεσε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Τσιάρας να διακόψει το ματς στο 48' και ενώ οι Βυσσινί ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Η ΑΕΛ επίσημα δεν είχε ζητήσει εισιτήρια, όμως δεκάδες φίλοι της έδωσαν το «παρών». Οι οπαδοί της Νίκης Βόλου κινήθηκαν προς το μέρος τους μετά το γκολ της ισοφάρισης και υπήρξε 3λεπτη διακοπή. Τα πράγματα, όμως χειροτέρεψαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48' σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ της Σκεπαστής κερκίδας και του βορείου πετάλου. Τα αστυνομικά μέτρα ήταν ελλιπή, ενώ έγινε χρήση κρότου λάμψης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

aapanep

Έπειτα από 15 λεπτά διακοπής, οι αποστολές των δύο ομάδων και οι διαιτητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Εννοείται ότι από τη στιγμή που οι Βυσσινί επίσημα δεν έχουν πάρει εισιτήρια, την ευθύνη ως γηπεδούχος, βάσει κανονισμών, έχει η Νίκη Βόλου. Σύμφωνα με όσα είχαν αποφασιστεί στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας, η Νίκη Βόλου θα διέθετε τη βόρεια κερκίδα και εν γένει εισιτήρια σε ενδεχόμενη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων.

Από τα μεγάφωνα δόθηκε εντολή εκκένωσης του γηπέδου για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αυτό δεν συνέβη έπειτα από 1 ώρα, χρόνο που έδωσε ο διαιτητής όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί οριστικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Τζιώρα στο 18' και η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή με κεφαλιά του Όγκμποε (41') και πέναλτι του ίδιου στις καθυστερήσεις (45'+4'). Προηγήθηκε ανατροπή του Πεντρόζο από τον Κυριακίδη, η οποία όπως φάνηκε ήταν εκτός περιοχής.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΛ 1-2 (ΔΙΑΚΟΠΗ)
Σκόρερ: 18' σουτ Τζιώρας - 41' κεφ., 45'+4' πέν. Όγκμποε

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Τζιώρας, Μιράντα.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (46' Κοσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Πεντρόζο, Όγκμποε.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Σακάλογλου (Καβάλας)

Media

Last modified onΤρίτη, 20 Ιούνιος 2023 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep