«Λύτρωση» με Ορφανίδη

Η Βέροια νίκησε 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και πανηγύρισε το πρώτο φετινό της τρίποντο.

Από την άσπρη βούλα κρίθηκε ο νικητής του αγώνα της Κυριακής (04/12) μεταξύ δύο ομάδων που δεν είχαν πανηγυρίσει ως τώρα τρίποντο, της Βέροιας και του Αλμωπού Αριδαίας. Η Βασίλισσα του Βορρά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ σε ένα ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες, όμως στο φινάλε ο Ορφανίδης με εκτέλεση πέναλτι της χάρισε την πρώτη της νίκη.

Ο Αλμωπός ήταν πιο επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι επεδίωξαν να γίνουν πιο πιεστικοί με τις αλλαγές και τελικά στο 85' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουκουβάλα. Ο Ορφανίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το 1-0. Η ομάδα της Αριδαίας λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις με τον Πέττα, όμως έμεινε σε τροχιά υποβιβασμού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-0
Σκόρερ: 85' πέν. Ορφανίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης (68' Ντουμάνης), Παπαχρήστος (73' λ.τρ. Κατσούκης), Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (68' Μπλέτσας), Ορφανίδης (87' Μασούρας), Μπελεβώνης (68' Ιωάννου), Μπουκουβάλας, Φασίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Γιουκούδης (74' Πέλκας), Πέττας, Έππας (89' Τσιπούρας), Κέρθι (74' Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς (86' Σουλιώτης), Παπαδόπουλος, Μανωλάκης (86' Γιαλαμούδης).

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)
Βοηθοί: Σακάλογλου (Καβάλας), Καραγιάννης (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2022 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep