Ξανά ισόπαλοι ΠΑΟΚ Β - Πανσερραϊκός

Στο γήπεδο του Μακεδονικού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Δημοτικό Σερρών ο Πανσερραϊκός και ο ΠΑΟΚ Β αναδείχτηκαν την Κυριακή (04/09) ξανά ισόπαλοι, αυτή τη φορά με 2-2 στο γήπεδο του Μακεδονικού. Τα Λιοντάρια προηγήθηκαν στο 5' με τον Σαΐντ και ο Δαρέλας στο 11' έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε σε θέση οδηγού στο 38' με προβολή του Κούτσια. Στο 53' ο Σαΐντ κέρδισε πέναλτι από τον Μπαλωμένο, όμως ο Κανίς αστόχησε. Το αποτέλεσμα εν τέλει διαμόρφωσε στο 77' ο νεοαποκτηθείς Λιούμης από πάσα του Στίνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης (45′ Δημητρίου), Δεληγιαννίδης (65′ Ζέρης), Οικονόμου (65′ Καραμπέρης), Σιόντης (45΄Νάτσος), Στίνα, Μούργος, Κανίς (65′ Σοφιανός), Σαΐντ (55′ Λιούμης). Αγωνίστηκαν και οι: Γιανναράκης, Δεληγιαννίδης, Πεταυρακης, Οικονόμου, Κανίς, Μούργος, Στίνα, Σαΐντ, Παντεκίδης.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Κωττάς, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κουτεντάκης, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Φασίδης, Κούτσιας. Έπαιξαν και οι: Μάροβιτς, Κιτσάκης, Μπράντονιτς, Χατζηστραβός, Γιαξής, Σελιμάι, Μορικέλι, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Νινούα, Κουλούρης.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2022 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep