Επεισοδιακή ισοπαλία

ΑΕΛ και Προοδευτική αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, σε φιλικό που διεκόπη για λίγα λεπτά λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

 

Επεισοδιακό ήταν το φιλικό της Κυριακής (21/08) μεταξύ ΑΕΛ και Προοδευτικής (2-2) στο Καρπενήσι. Οπαδοί των δύο ομάδων που ήταν στο γήπεδο διαπληκτίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο 5' η Προοδευτική προηγήθηκε με τον Αγγελόπουλο και στο 14' ο Πεντρόζο έκανε το 1-1. Η Προο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 50' με τον Θεοδωρίδη και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κούστα στο 55'.

Δοκιμάστηκε Κονγκολέζος

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στο Ζερεμί Γκνάλι. Πρόκειται για 20χρονο (12/04/02) Κονγκολέζο αριστερό μπακ, ο οποίος πέρυσι είχε 21 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Μετς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κοσσονού, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόζο, Γλυνός, Όγκμποε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Τζέρεμι, Μαξιμένκο, Γωγουβίτης, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Νίνο, Τσουμάνης, Πεντρόζο, Κούστα, Κούκος, Νινίκας, Ζησούλης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Καραργύρης, Νταβιώτης, Πάβλας, Ποτουρίδης, Φαζός, Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας, Γκαργκαλατζίδης, Ευθυμίου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πατσατζόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Τζανουλίνος, Θεοδωρίδης, Νομικός, Γιαννιτσανης, Κυριαζής, Παρασκευόπουλος.

Επεισοδιακή ισοπαλία

Last modified onΚυριακή, 21 Αύγουστος 2022 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep