Ανάσταση για τον Λαμπάκη

Ο Στέλιος Λαμπάκης ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης του Εργοτέλη μετά την μεγάλη απουσία του από τον τραυμαατισμό στον Χιαστό. ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Ο Στέλιος Λαμπάκης ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης του Εργοτέλη μετά την μεγάλη απουσία του από τον τραυμαατισμό στον Χιαστό.

Ο αμυντικός του Εργοτέλη, Στέλιος Λαμπάκης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά από πεντάμηνη απουσία.

[googlead][/googlead]

Στους ρυθμούς της πρώτης ομάδας αρχίζει να μπαίνει ο Στέλιος Λαμπάκης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς.

Ο αμυντικός της ομάδας της Κρήτης ξεπέρασε τα στάδια της αποθεραπείας και τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζει τις αντοχές του σε υψηλούς ρυθμούς, ώστε να προλάβει κάποια λεπτά συμμετοχής σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πολύ με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες να ακολουθεί μέρος της προπόνησης ανεβάζοντας στροφές μέρα με την μέρα.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ

Παράλληλα συνεχίζεται σε εντατικό ρυθμό η προετοιμασία της του Εργοτέλη εν όψει του κυριακάτικου (15/4) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (11/04) στο Παγκρήτιο, όπου ακολούθησαν το πλάνο του Τάκη Γκώνια και των συνεργατών του. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ όπως, άλλωστε, είχε προγραμματιστεί.

Αρχικά προπονήθηκε η αμυντική γραμμή και εν συνεχεία η μεσοεπιθετική με τον τεχνικό της ομάδας να έχει σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεση του. Μοναδική απουσία αυτή του χειρουργημένου Μανόλη Ροβιθη ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει τεθεί νοκ άουτ έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep