Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραμένει ο Χρυσοχοϊδης

Δεν αλλάζει χέρια ο Διαγόρας

 

 

 

«Δεν μπορώ να αφήσω στην τύχη του τον Διαγόρα». Με αυτή τη δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κώνσταντίνος Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ότι παραμένει στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία απόφαση που πάρθηκε από το αφεντικό του συλλόγου μετά από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον επιχειρηματία Βασίλη Κασάπη που ενδιαφέρθηκε να αγοράσει την ΠΑΕ. Όπως επίσης και από το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς άλλος σοβαρά για να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Διαγόρα.

 

Έτσι, ο Χρυσοχοΐδης διατηρεί τις μετοχές και μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του και τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη έβαλε μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.Το μπάτζετ θα είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν, σε ποσοστό έως και 40%. Οι κυανέρυθροι θα εκμεταλλευτούν τις ακαδημίες τους με στόχο την αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού, ενώ θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με χαμηλά συμβόλαια

 

Τέλος, σε απολογία κλήθηκαν από την ΠΑΕ όσοι άνθρωποι του Διαγόρα εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα «στημένα», όπως είναι οι Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ρέγες, Γκούτμαν, Προβατίδης.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2011 03:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep