Ο αγιασμός της Δόξας (pics)

Την Τετάρτη (24/10) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στη Δόξα Δράμας. Ρεπορτάζ και εικόνες.

[googlead][/googlead]

Στο γήπεδο της Δόξας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/10) ο αγιασμός της ομάδας. Στο δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ανέφερε: 

«Η τελετή του Αγιασμού στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, τελέστηκε σήμερα στο γήπεδο της ομάδας από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο, συνοδευόμενο από τον Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Βλατίστη και παρουσία φιλάθλων. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ παραβρέθηκε στην τελετή και δέχθηκε την ευλογία του Δεσπότη της Δράμας, καθώς και τον χαιρετισμό του. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Μπύρο, ο οποίος δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω εκτάκτου κωλύματος, εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Οταπασίδης, ο οποίος μετέφερε και το χαιρετισμό του.

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης, ο δήμαρχος της πόλης Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο πρώην δήμαρχος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Θωμάς Μαργαρίτης, οι οποίοι έκαναν το δικό τους χαιρετισμό προς τους παίκτες. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος γενικός αστυνομικός διευθυντής Δράμας, Χρήστος Σταμπουλής, ενώ την στρατιωτική ηγεσία εκπροσώπησε ο νέος διοικητής Νευροκοπίου, Ιωάννης Τρούπης.

Δια αντιπροσώπου παρέστησαν οι βουλευτές του νομού Χαρά Κεφαλίδου και Δημήτρης Κυριαζίδης, ενώ δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο Χρήστος Καραγιαννίδης. Την ερασιτεχνική εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Γκαβαλιάς, μαζί με μέλη του συμβουλίου και το σύλλογο των βετεράνων ο Μάκης Ζαμανόπουλος. Μετά το τέλος της τελετής ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος ξεναγήθηκε και ευλόγησε τις εγκαταστάσεις κάτω από τη θύρα 6».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ:

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 19:02

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep