Από τη Δόξα στην Α’ Έβρου

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποφάσισε, μετά τη Δόξα Δράμας, να αγωνιστεί στον Ορφέα Σοφικού.

Στην ομάδα του χωριού του στον Έβρο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο 26χρονος μέσος πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, χωρίς να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, και φέτος συμφώνησε να αγωνιστεί στον Ορφέα Σοφικού, νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ κατηγορία.

Ο Σταματόπουλος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Καβάλα και Ορφέα Ελευθερούπολης. Η ανακοίνωση του Ορφέα Σοφικού αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή ενός δικού του παιδιού μετά από εννέα χρόνια, του Παύλου Σταματόπουλου. Ο Παύλος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009 από την ομάδα του Σοφικού για λογαριασμό του Πανθρακικού, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον ιστορικό Α.Ο. Καβάλας. Την περσινή σεζόν ανήκε στο ρόστερ της Δόξας Δράμας. Προσωπικοί λόγοι αλλά και η αγάπη του για το χωριό τον οδήγησαν στην επιστροφή προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ορφέα στην πρώτη κατηγορία του Έβρου. Καλή ποδοσφαιρική του χρονιά με υγεία!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep