Παραίτηση Καπνίδη

Ο Αντώνης Καπνίδης παραιτήθηκε της προσφυγής του, αφού εξοφλήθηκε και έλυσε το συμβόλαιό του με τη Δόξα Δράμας.

Έκλεισε το μέτωπο της προσφυγής του Αντώνη Καπνίδη στη Δόξα Δράμας. Η υπόθεσή του είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (04/06) στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ και όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος παραιτήθηκε, οπότε η εκδίκαση ματαιώθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της επιτροπής, δύο ημέρες μετά την εξόφλησή του από την ΠΑΕ ο Καπνίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τη Δόξα Δράμας.

Η ΠΑΕ, τέλος, τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Πόντου. Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, που διεξήχθη την 11/11/2017.

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, που διεξήχθη την 13/1/2018».

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούνιος 2018 01:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep