Ο Στεργιάκης λύτρωσε τον Παναιτωλικό

Είδε κι έπαθε η ομάδα του Αγρινίου να κάμψει την αντίσταση του Διαγόρα Ρόδου στο Κύπελλο Ελλάδος και πήρε το εισιτήριο στους «16» με 4-3 (1-1 παρ.).

Συνέχεια στην κατρακύλα του Παναιτωλικού προσπάθησε να δώσει την Τετάρτη (11/10) ο Διαγόρας Ρόδου μπροστά στο κοινό του. Οι Κυανέρυθροι «λύγισαν» στη διαδικασία των πέναλτι (3-4) και έχασαν την ευκαιρία για μία σπουδαία πρόκριση. Έπιασαν πολύ καλή απόδοση και παρότι μπροστά τους έχουν το ματς με τα Χανιά, τα έδωσαν όλα και θα μπορούσαν εκείνοι να πάρουν το εισιτήριο για τους «16».

Στο 23' ο Βοΐλης από γύρισμα του Τορεχόν έκανε το 0-1 για τον Παναιτωλικό, αλλά ο Διαγόρας έφερε το ματς στα ίσα στο 30' με πέναλτι του Μανιά έπειτα από ανατροπή του Αντεσίνα από τον Στάγιτς. Η φιλοξενούμενη είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στην παράταση με το δοκάρι του Χατζηθεοδωρίδη στο 97' και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι. Αυγερινός και Στεργιάκης έκαναν δύο αποκρούσεις, αλλά για τους γηπεδούχους δεν βρήκαν στόχο οι Μασούρας, Φέκκας. Άστοχη εκτέλεση είχε για τον Παναιτωλικό ο Μπαλντασάρα.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Μλάντεν (Παναιτωλικός): 0-1
Μανιάς (Διαγόρας): απόκρουση Στεργιάκη
Μπαλντασάρα (Παναιτωλικός): άουτ
Μανωλάκης (Διαγόρας): 1-1
Λιάβας (Παναιτωλικός): 1-2
Πάρντο (Διαγόρας): 2-2
Χατζηθεοδωρίδης (Παναιτωλικός): 2-3
Μασούρας (Διαγόρας): άουτ
Πέρεζ (Παναιτωλικός): απόκρουση Αυγερινού
Τσιαντούλας (Διαγόρας): 3-3
Μπουζούκης (Παναιτωλικός): απόκρουση Αυγερινού
Φέκκας (Διαγόρας): Δοκάρι
Μπ. Ντουάρτε (Παναιτωλικός): 3-4
Νικόλης (Διαγόρας): απόκρουση Στεργιάκη

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-4 πέν. (1-1 παρ., 1-1 κ.δ.)
Σκόρερ: 31' πέν. Μανιάς - 23' σουτ Βοΐλης
Δοκάρι: 97' Χατζηθεοδωρίδης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Αρίας (35' λ.τρ. Νικόλης), Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλας, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (72' Φέκκας), Αντεσίνα (106' Μουντές), Λεσάι (82' Πάρντο), Μανιάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Στάιγιτς, Τορεχόν (78' Χατζηθεοδωρίδης), Μπαλντασάρα, Ξενιτίδης (61' Πέρεζ), Χουάνπι (69' Μπουζούκης), Φρ. Ντουάρτε (78' Νικολάου), Βοΐλης.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθήνας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΤετάρτη, 11 Οκτώβριος 2023 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep