Ποιος ήθελε και γιατί να πληρώσει το παράβολο του Πλατανιά; Ποια ομάδα περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στον Πανιώνιο;

Ποιος προσφέρθηκε να πληρώσει το παράβολο του Πλατανιά, αλλά έφαγε πόρτα; Ποιον περιμένουν στον Πανιώνιο για να αρχίσουν τις προπονήσεις; Θα μπει ο Πηλαδάκης στον Απόλλωνα Λάρισας; Αυτά και άλλες μεταφυσικές απορίες θα απαντηθούν σήμερα απο τον Dirty Talker

Απέτυχε η προσπάθεια του Τάκη Βελαλόπουλου να αναλάβει τις τύχες του Πλατανιά, αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Μανώλη Μαθιουλάκη πως είχε μαζί του και επενδυτές με μεγάλες τσέπες που θα μπορούσαν να αντέξουν τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Βέβαια εάν οι άνθρωποι του Πλατανιά είχαν πάρει τηλέφωνο προς Λαμία πλευρά θα έιχαν μάθει πως ο Τάκης Βελαλόπουλος είχε παρουσιαστεί ως φέρελπις αγοραστής της ομάδας, αλλά όταν ο Πανουργιάς Παπαιωάννου, του ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το επενδυτικό σχήμα που θα έβαζε τα χρήματα, έλαβε μια αόριστη αναφορά για άνθρωπο που ασχολείται με το real estate χωρίς να εμφανιστεί φυσικά κάποιος.

Πάντως ο Πλατανιάς στην προσπάθειά του να βρει τα χρήματα για το παράβολο συμμετοχής βρήκε απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του άσπονδου «εχθρού» Αντώνη Ροκάκη. Ο πρόεδρος του Κισσαμικού, με τον διακριτό τιτλο ΠΑΕ Χανιά, αλλά χωρίς τις οικονομικές υποχρέωσεις που θα απόρρεαν εάν όντως ο Κισσαμικός γινόταν Χανιά, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην καταβολή των 7.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο παράβολο συμμετοχής.

ARRO

 

Φίλοι του Dirty Talker πάντως έψαξαν και βρήκαν τι ακριβώς συνέβη και έγινε αυτη η ξαφνική επίθεση φιλίας. Ο Ροκάκης σκεπτόμενος ως έξυπνος επιχειρηματίας ήθελε με ένα σμπάρο να παίξει 2 ορτύκια, όπως λένε και στην Κρήτη. Το πρώτο, δεν ήθελε να ανεβει ο Διαγόρας, γιατί τα έξοδα του πήγαινε έλα για τα παιχνίδια στη Ρόδο στο τέλος κοστίζουν πιο πολύ από το παράβολο συμμετοχής του Πλατανιά. Βάλε τώρα λογαριασμό, αεροπορικά, διανυκτερεύσεις, φαγητά, κτλ. ενώ ο Πλατανιάς είναι δίπλα. Το δεύτερο, πως με τον τρόπο αυτό εμφανίζεται ως υπεράνω συμφερόντων αφού έτσι γλυτώνει τον "άσπονδο" από τον αφανισμό. Τελικά τζίφος η υπόθεση.

Πάμε τώρα Πανιώνιο. Με το αυτί στο ακουστικό περιμένουν οι ποδοσφαιριστές που με κόπο έχει πείσει ο Λεωνίδας Βόκολος να υπογράψουν στο Ιστορικό, αφήνοντας άλλες προτάσεις. Στο περίμενε όμως έχουν τον Πανιώνιο οι περίφημοι επενδυτές που μια μέρα μιλάνε ρωσικά, την άλλη ιταλικά και την τρίτη σουαχίλι, και  υπομονή των παικτών, του Βόκολου και του Ζαμάνη αρχίζει επικίνδυνα να εξαντλείται. Τελευταίο deadline όπως μαθαίνω δόθηκε για τη Δευτέρα. Μετά τίποτα δεν είναι πλεόν σίγουρο στην Πλατεία.

AZZAM

Αυτά μαθαίνουν στην Ιεράπετρα και είναι stand by για να δούνε το φως της Superleague. Προχθές μάλιστα δόθηκε και μέρος της προκαταβολής για την οποία είχε δεσμευτεί η διοίκηση αλλά δεν είχε δοθεί. Παρελθόν πάντως από την Ιεράπετρα αποτελεί ήδη ο Αντρέας Πασπαλιάρης που είχε κατέβει στο νησί για να βοηθήσει ως γενικός αρχηγός, ενώ "μαύρη λίστα" παικτών έδωσε ο Παπαματθαιάκης, με το αίτημά του για απομάκρυνση του Καραγιάννη, να προκαλεί έκπληξη, καθότι θεωρούνταν μεχρι τώρα αναντικαταστατος παίκτης.

Τέλος για σήμερα, από τον Απόλλωνα Λάρισας διαρρέουν πως ο Κώστας Πηλαδάκης έιναι έτοιμος να βοηθήσει και η παραχώρηση του AEL FC Arena έναντι συμβολικού αντιτίμου αυτό το στίγμα δίνει. Πάντως για να γίνει αυτό, και να προχωρήσει ο αρραβώνας από ό,τι μαθαίνω έχει ζητηθεί να απομακρυνθούν κάποια πρόσωπα που πέρυσι «έκοβαν και έραβαν».

Αυτά για σήμερα. Σύντομα κοντά σας για ακόμη πιο πολύ Dirty Talker.

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep