Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Round 3 | 7oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94ΔΟΚΑΡΙΑριστείδης Κόκκορης
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Κόκκορης με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας Πανιωνίου.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανιώνιος παρότι αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω δεν μπορεί να βρει διαδρόμους για να δημιουργήσει σημαντική ευκαιρία.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά για τον Πανιώνιο, ο Ντουρμισάι έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασίου έδιωξε σε κόρνερ και έσωσε τον Παναιγιάλειο.
76Βγήκε Κάρλος Κριστέτο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκαρθία Κανάλς (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κανάλς αντί Κριστέτο
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασούρα, η μπάλα έξω από την εστία του Παναιγιαλείου.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γεσίλ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παναιγιαλείου.
62Βγήκε Αρμάντο Γκούφας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γκούμας (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γκούμας αντί Γκούφα για τον Παναιγιάλειο
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Βλάχος αντί Σαραμαντά, Γεσίλ αντί Βουκελάτου για τον Πανιώνιο
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Κοντοχρήστο για φάουλ πάνω στον Σπιριντόνοβιτς - με δέκα πλέον ο Παναιγιάλειος
58ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χρήστος Κοντοχρήστος
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κοντοχρήστο του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κοντοχρήστος
51ΓΚΟΛΑριστείδης Κόκκορης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Σταματής έκανε πανέμορφη πάσα με γυριστό στον Κόκκορη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
51ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αριστείδης Κόκκορης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Κόκκορη, η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Πανιωνίου.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Βασίλης Γαβριηλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λέλι Ντέμο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ - Σπιριντονόβιτς αντί Γλυνού για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και Ντέμο αντί Γαβριηλίδη για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Βουκελάτου από αριστερά, ο Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βουκελάτου έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ για τον Πανιώνιο.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή του Παναιγιαλείου, ο Ντουρμισάι δεν προλαβαίνει και η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τον Πανιώνιο.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος έχει πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες όσο κυλά ο χρόνος και ψάχνει περισσότερο το γκολ από τον Πανιώνιο.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου έξω από την περιοχή του Παναιγιαλείου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση από τον Παναιγιάλειο, με ωραία πάσα του Κοκκόρη στον Κριστέτο, ο οποίος έκανε σέντρα από δεξιά για τον Σταματή που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πανιωνίου.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μασούρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που εκτέλεσε το φάουλ πριν πάρει το "σύνθημα" από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραμένει ο χαμηλός ρυθμός, χωρίς φάσεις στις δύο περιοχές
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, με την ομάδα του Πανιωνίου να είναι εκείνη που διατηρεί περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόκκορη έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, η μπάλα αρκετά πάνω από την εστία.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πριν από την σέντρα της αναμέτρησης, η διοίκηση της ομάδας του Αιγίου βράβευσε τον Παναγιώτη Κόρμπο που έχει περάσει από τον Παναιγιάλειο και τώρα αγωνίζεται στον Πανιώνιο και είναι πλέον πρόεδρος του ΠΣΑΠ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης, Κριστέτο, Γκούφας, Κόκκορης, Σταματής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος, Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός, Ντουρμισάι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Φραγκούλης (Πρέβεζας)