Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 3 | 4oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αθανασόπουλος
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ της Κέρκυρας ως οφσάιντ, αφού ο Γεωργίου που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ.
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ της Κέρκυρας ως οφσάιντ, αφού ο Γεωργίου που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τόμιτς πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του, έκανε την σέντρα από αριστερά, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ στο σουτ του Ζγκούρη.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Τόμιτς
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Τόμιτς του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Βάργκας αντί Μπαλάφα για την ΚΕΡΚΥΡΑ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κόντο της ΚΕΡΚΥΡΑΣ
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ για αψιμαχίες στην μεγάλη περιοχή για Μπαλάφα για την Κέρκυρα και Βέρτζο, Ανδρεόπουλο για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Ανδρεόπουλος
74Βγήκε Σεκούμπα Ντιατά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ζγκούρη αντί Ντιατά για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ανδρεόπουλου έξω από την περιοχή της Κέρκυρας, ο Κουτζαβασίλης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ για τον Ντιατά που έπεσε για να πάρει φάουλ
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σεκούμπα Ντιατά
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννίτσης με έγκαιρη προσπάθεια σταμάτησε τον Ζορμπά ενώ ήταν σε θέση για σουτ μέσα στην περιοχή των Τρικάλων.
59Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νεμάνια Τόμιτς (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Ο Τζόκιτς ζήτησε αλλαγή επειδή ένιωσε ενοχλήσεις και ο Τόμιτς πέρασε στη θέση του για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
57Βγήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ανδρεόπουλος αντί Μίλιεβιτς για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γκόμες αντί Μελικιώτη και Γεωργίου αντί Σπίνουλα για την ΚΕΡΚΥΡΑ.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μελικιώτης πήρε την μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να βρει χώρο για το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μίλιεβιτς δοκίμασε το σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κρητικό της ΚΕΡΚΥΡΑΣ
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά τις σημαντικές τελικές που είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 20λεπτο, ο ρυθμός έχει πέσει, το παιχνίδι έχει γίνει πιο σκληρό και η Κέρκυρα που έχει τον έλεγχο της μπάλας δεν μπορεί να βρει διαδρόμους.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζορμπά, η μπάλα πάνω από την εστία των Τρικάλων.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπάουμαν, ο Μελικιώτης δεν μπόρεσε να πιάσει σωστά το σουτ στην κίνηση και ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ντιατά μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αναστασίου έξω από την περιοχή των Τρικάλων, ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
08ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ξενοφών Πάνος
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πάνο των ΤΡΙΚΑΛΩΝ για φάουλ πάνω στον Μπαλάφα
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γροντής πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Μίλιεβιτς, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία της Κέρκυρας.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Τρίκαλα με 4 βαθμούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου και η Κέρκυρα με 3 βαθμούς είναι στην τρίτη. Αυτό σημαίνει πως οι γηπεδούχοι παίρνουν την πρόκριση στους "16" και με ισοπαλία.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου):Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς, Ντιατά.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Πασχάλης (Ηπείρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Μελικιώτης, Αναστασίου, Μπαλάφας, Μπάουμαν, Γρομιτσάρης