«Δεν κοιμάμαι τα βράδια»

O Ξενοφών Πάνος πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ύπαρξη κλίκας μέσα στα αποδυτήρια του ΑΟ Τρίκαλα. O Ξενοφών Πάνος πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ύπαρξη κλίκας μέσα στα αποδυτήρια του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Ξενοφών Πάνος ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως ζει καταστάσεις που δεν έχει βιώσει πάλι στην καριέρα του.

[googlead][/googlead]

Άδικη χαρακτήρισε τόσο την έλλειψη στήριξης στην ομάδα από τον κόσμο των Τρικάλων, όσο και όλες τις πληροφορίες που μιλάνε για την ύπαρξη κλίκας μέσα στα αποδυτήρια ο Ξενοφών Πάνος. Είπε πως αυτό που χρειάζεται είναι να σταθούν όλοι κοντά στον ΑΟ Τρίκαλα και πως εκείνος έχει τη συνείδηση του καθαρή, αλλά οι διαρροές που ενοχοποιούν ποδοσφαιριστές δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί τα βράδια. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Με λυπεί το γεγονός ότι ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα. Αυτή η ομάδα για να μπορέσει να ορθοποδήσει και να κάνει κάτι καλύτερο θα πρέπει να υπάρχει στήριξη. Αυτό προσωπικά δε το βλέπω και είμαι από την αρχή της χρονιάς εδώ. Δεν βγάζω τις ευθύνες μας απ έξω και δεν λέω ότι εμείς δηλαδή παίξαμε καλά αλλά μας έφταιξαν άλλα.

Συμβόλαιο με τη νίκη δεν έχει κανένας. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ο προπονητής προσπάθησε να μας κρατήσει ενωμένους σαν επαγγελματίες διότι πρέπει να λειτουργούμε έτσι. Έπρεπε σήμερα να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο και να παίρνουμε μια σημαντική νίκη.

Ο κόσμος βρίζει τον προπονητή και κάποιους παίκτες. Ας κάτσει να σκεφτεί ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό για την ομάδα. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι πάνω από όλους. Από 16 χρονών που έχω φύγει από το σπίτι μου δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Δε μπορώ να βρω κίνητρο και δεν κοιμάμαι τα βράδια διότι δεν είμαστε ούτε ρουφιάνοι, ούτε κατεβάζουμε ενδεκάδες.

Τώρα αν θέλουν κάποιοι να μας διώξουν, μπορεί να τα καταφέρουν αλλά εγώ την συνείδησή μου την έχω καθαρή. Ο προπονητής, στον οποίο θα δώσω συγχαρητήρια, μας μιλάει κάθε μέρα για να μας σηκώσει το ηθικό. Γράφτηκαν κάποια πράγματα για κλίκες. Εσείς που κυκλοφορείτε στα Τρίκαλα, έχετε δει μόνο εμάς; Μόνο αυτή την τετράδα να κυκλοφορεί σε καφετέριες; Αν ήμασταν κλίκα δε θα είχαμε τον Μυρσινιά στην εντεκάδα;

Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα δεν το ξέρω, Άπλα είπα ότι αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Για να μπορέσει όμως να ορθοποδήσει πρέπει αν υπάρχει στήριξη Δε λέω ότι εμείς βγάλαμε μάτια. Στον Άρη κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση και μετά από δύο ημέρες ο προπονητής τα άκουγε. Αυτό δεν είναι σωστό. Υπάρχει ομοιογένεια στα αποδυτήρια. Θα σας πω ότι είμαι 100% σίγουρος ότι αυτός που βγάζει αυτά τα πράγματα δεν είναι ποδοσφαιριστής. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά έτσι πιστεύω».

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep